//Fanii deja s-au mobilizat pentru a preveni destrămarea trupei Wanna One

Fanii deja s-au mobilizat pentru a preveni destrămarea trupei Wanna One

Wanna One este o trupă formată în urma show-ului de televiziune concurs „Produce 101 Season 2”, iar membrii sunt concurenții care au ieșit pe primele 11 locuri, clasament stabilit în urma votului publicului.Chiar dacă acum sunt recunoscuți ca idoli de top, cu o popularitate fulminantă, totuși, nu vor avea de ales, căci contractul lor se va termina anul viitor, trupa fiind constituită doar pentru 2 ani.

Fanii sunt , de asemenea, conștienți de sfârșitul trupei în viitorul apropiat și s-au hotărât să încerce să facă o schimbare.

Recent, Wannables (fanii trupei Wanna One) au lansat o petitie online împotriva destrămării trupei, iar scopul lor este să strângă 250.000 de semnături. Până în acest moment, peste 22.700 de fani au semnat deja această petiție.

Între timp, au apărut diferite reacții și solicitări din partea fanilor, gen „așteptările fanilor” sau „să salvăm Wanna One”, mulți dintre aceștia fiind conștienți că celor 11 membri ai trupei le va fi greu să își păstreze popularitatea odată cu desființarea trupei.

Alții, însă, cred că este imposibil ca ei să își continue activitatea ca și grup, apărând multe comentarii de genul:

„Chiar credeți că asta este posibil? De ce sunt atât de nebuni fanii lor? Cred că nu gândesc. Serios, deja fanddom-ul lor este divizat pentru fiecare membru. Cum adică, să nu se destrame? Destrămarea trupei este deja o chestie contractuală, așa că, de ce se mai încearcă?”;

„Vă rog, opriți-vă… Asta e imposibil”.
Voi ce credeți despre asta? Vor reuşi imposibilul?

Sursa: kstarlive.com

TAGS: