//Fanii trupei EXO, extrem de îngrijorați când l-au văzut pe Baekhyun că nu poate merge decât ajutat de către un bodyguard

Fanii trupei EXO, extrem de îngrijorați când l-au văzut pe Baekhyun că nu poate merge decât ajutat de către un bodyguard

EXO-L au fost extrem de îngrijorați atunci când l-au văzut pe Baekhyun că a fost ajutat de către un bodyguard sa meargă, după ce s-a dat jos din mașină.

Ieri, 22 septembrie 2019, trupa EXO a concertat la Bangkok, băieții fiind în turneul internațional „EXO Planet #5”.EXO-L l-au văzut pe Baekhyun atunci când a coborât din mașină, ajutat de către un bodyguard să meargă. Se pare că nu putea să stea nici măcar în picioare fără ajutor. Cei care au fost martori la acel moment, au filmat întreaga scenă și au distribuit-o pe rețelele de socializare, expunându-și îngrijorarea și învinuindu-le agenția pentru programul excesiv de încărcat al trupelor K-Pop, aducându-i pe artiști până în pragul epuizării. În nenumărate rânduri, fanii K-Pop au acuzat agențiile că nu au grijă de sănătatea artiștilor pe care îi reprezintă, impunându-le programe deosebit de încărcate, fără zile sau ore de odihnă.

Una dintre fane a scris pe o rețea de socializare: „Simt că înnebunesc. Uitați-vă la asta, Baekhyun nu poate sta nici măcar în picioare de unul singur, iar un bodyguard îl ajută să meargă. Baekhyun are nevoie de odihnă suficientă. Sunt șocată.”

Astăzi, 23 septembrie a.c., Baekhyun a răspuns unui fan, la postarea acestuia de pe Twitter, spunându-i: „Mulți fani sunt îngrijorați. Adevărul este că… aveam picioarele amorțite, așa că am avut nevoie de un mic ajutor… Știți la ce mă refer. Îmi este rușine”. Apoi a explicat fanilor că nu este accidentat.Din fericire, acest mesaj venit din partea lui Baekhyun a consolat fanii, aceștia aflând astfel că Baekhyun nu este accidentat sau bolnav, bucurându-se foarte tare de acest lucru, pe Twitter acum tweet-ul „ I’m so glad” fiind unul dintre cuvintele cheie de top de pe Twitter.
Sursa: kstarlive.com