//Fanii trupei Super Junior s-au amuzat copios de comportamentul celorlalți membri ai trupei care au venit să îl întâmpine pe Ryeowook când a fost liberat din armată

Fanii trupei Super Junior s-au amuzat copios de comportamentul celorlalți membri ai trupei care au venit să îl întâmpine pe Ryeowook când a fost liberat din armată

Nu numai fanii și reporterii au imortalizat momentul revenirii lui Ryeowook din armată, ci și „frații” mai mari (hyung) au captat acest moment.

Pe 10 iulie a.c., Ryeowook și-a încheiat serviciul militar și a fost oficial lăsat la vatră. Fanii și unii membri ai trupei Super Junior au fost prezenți la acest moment important din viața lui Ryeowook.Am văzut cu toții fotografii de la momentul sosirii lui Ryeowook, dar ceea ce i-a amuzat cel mai mult pe ELF-i au fost aceste momente surprinse de unii fani, când și colegii lui Ryeowook de trupă îl fotografiau pe acesta cu propriile lor telefoane.

La apariția acestor fotografii în mediul virtual, au apărut numeroase comentarii ale ELF-ilor, care mai de care mai amuzante, de genul:

„De ce pare ca atunci când părinții vin la serbarea școlară și îți fac fotografii?” sau

„Te-ai descurcat incredibil, dragule!”
Și noi ne bucurăm nespus de revenirea lui Ryeowook și îi mai urăm o dată bun-venit!!

Abia îl așteptăm pe scenă!

Sursa: kstarlive.com