//FNC Entertainment confirmă plecarea lui Kwon Kwang Jin din trupa N.Flying

FNC Entertainment confirmă plecarea lui Kwon Kwang Jin din trupa N.Flying

Kwon Kwang Jin va părăsi trupa N.Flying.

Săptămâna trecută, fanii i-au cerut basistului să părăsească band-ul din cauza a numeroase scandaluri în care a fost implicat, fiind acuzat că își dă întâlnire cu fanii, face comentarii ofensatoare și misogine la adresa fanilor și își vorbește de rău colegii de trupă.

În urma acestor acuzații, FNC Entertainment a dat comunicate prin care au spus că aceste acuzații nu au o bază reală, dar că, într-adevăr, el a interacționat cu fanii în afara programului trupei.

Astăzi, 26 decembrie a.c., agenția band-ului a dat publicității un nou comunicat, în care se anunță faptul că Kwon Kwang Jin va pleca definitiv din trupă.Vedeți mai jos acest comunicat:

„Bună ziua, noi suntem FNC Entertainment.

Pentru a dezvălui fanilor întregul adevăr în ceea ce îl privește pe Kwon Kwang Jin, care și-a exprimat recent dorința de a pleca, și a acționa așa cum se cuvine, noi am depus toate eforturile pentru a afla adevărul, pentru aceasta întâlnindu-ne cu el de nenumărate ori.

Astfel, confirmăm faptul că el a avut întâlniri cu fanii și de aceea am luat decizia finală ca Kwon Kwang Jin să părăsească echipa.

Totuși, negăm cu vehemență acuzațiile de hărțuire sexuală și au fost întreprinse acțiuni legale împotriva internăuților care au încărcat fotografii defăimătoare, împânzind astfel informații false, iar în felul acesta adevărul va fi stabilit.

Regretăm faptul că am cauzat necazuri fanilor prin acest incident nefericit și vom fi mult mai atenți ca pe viitor să nu se mai întâmple astfel de incidente.

N.Flying își va continua activitatea în formula de patru membri și promitem fanilor că le vom prezenta o muzică mult mai bună și mai matură.”
Le dorim și noi trupei N.Flying mult succes e viitor și regretăm că pe viitor nu vor mai fi în formula de până acum.

Sursa: soompi.com

TAGS: