//Foști și actuali idoli K-Pop care acum sunt părinți

Foști și actuali idoli K-Pop care acum sunt părinți

Fericirea de a fi părinte este cea mai mare fericire pe care un om o poate avea.

Pe lângă o carieră strălucită, acești artiști pot spune că sunt complet împliniți.Vedeți mai jos care foști sau actuali idoli K-Pop sunt acum părinți:

   1. Eli (fost membru al trupei U-Kiss)

Eli s-a căsătorit în 2013 cu fotomodelul Ji Yeon Soo. Trei ani mai târziu, cuplul spunea bun venit adorabilului lor fiu, Michael Minsoo Kim.

Fanii l-au putut vedea pe Eli împreună cu fiul său în cadrul emisiunii „Mr. House Husband”, fiind de-a dreptul topiți după modul în care interacționau tatăl și fiul.

  2. Sunye (fostă membră a trupei Wonder Girls)

Și Sunye s-a căsătorit în anul 2013. În același an, ea a dat naștere frumoasei sale fiice, Hailey. În 2016, a apărut cea de-a doua sa fetiță, Elisha, iar în ianuarie 2019, a spus bun venit pe lume celei de-a treia fiice ale sale, Madison. Așa că fosta membră a trupei Wonder Girls are acum trei adorabile fiice!

 

View this post on Instagram

 

sister’s love💕👧🏻🧒🏻

A post shared by Sunye Min (@sunye.m) on

  3. Soyul (fostă membră a trupei Crayon Pop) și Moon Hee Jun (fost membru al trupei H.O.T.)

Soyul și Moon Hee Jun s-au căsătorit în februarie 2017, iar în luna mai a aceluiași an s-a născut fetița lor. Abia după ce fiica lor a împlinit un an, cei doi au făcut publică o fotografie împreună cu fiica lor.  4. Tablo (membrul trupei Epik High)

Toți sud-coreenii o cunosc pe simpatica Haru, fiica lui Tablo și a actriței Kang Hye Jung.

 

View this post on Instagram

 

far from home 🍉🍠🌽🥜🥚🥓🧀🍼 #고창 #여행 #매일유업 #50주년기념전시 #상하농원 😋

A post shared by Haru Lee (@tabloisdad) on

Au văzut-o crescând prin intermediul emisiunii „The Return of Superman”, iar acum are nouă ani.

  5. Choi Min Hwan (membrul trupei F.T. Island) și Yulhee (fostă membră a trupei Laboum)

Cei doi idoli K-Pop au susprins pe toată lumea atunci când au anunțat că se căsătoresc. Dar cea mai frumoasă surpriză a fost atunci când fericitul cuplu a prezentat lumii pe băiețelul lor, născut în mai 2018, ei organizând nunta în octombrie 2018. În august 2019, Minhwan a anunțat fericit că soția lui este însărcinată cu gemeni, așa că, în curând, cei doi vor fi părinți a trei copii.  6. Shoo (S.E.S.)

Fosta membră a trupei S.E.S. s-a căsătorit în 2010 cu un fost jucător de baschet, imediat după căsătoria lor, a apărut pe lume primul lor copil, un băiețel pe nume Son Yoo. Trei ani mai târziu, Shoo a dat naștere la două frumoase fetițe gemene, Ra Yul și Ra Hui, ele putând fi văzute în cadrul emisiunilor „The Return of Superman” și „Oh! My Baby”.

 

  7. Kahi (fostă membră a trupei After School)

Kahi are doi copii adorabili. Cel mare, Noah, este născut în 2016, iar doi ani mai târziu, în 2018, a venit pe lume fratele lui mai mic, Yang Si On.  8. Rain

După cinci ani de relație, Rain și actrița Kim Tae Hee s-au căsătorit în ianuarie 2017, iar pe 25 octombrie 2017 a venit pe lume prima lor fetiță, iar septembrie 2019, s-a născut cea de-a doua lor fiică, așa că cei doi sunt acum mândri părinți a două fete.

  9. Park Joon Hyung (membrul trupei Groove Over Dose (g.o.d.))

Park Joon Hyung s-a căsătorit cu soția sa care nu este o celebritate în 2016 și au spus bun venit pe lume primului lor copil un an mai târziu.

 

View this post on Instagram

 

요오우~ 인재 목요일쓰…하루만지나면 요오우 요오우 후라이데이~ 그니깐 다들 박깨 요올라뤼쓰추우니깐 몸따뜻하개하고 기운내서 주말쓰을위해달려매에엔~ 빼애앰~! Yo~ finally the weekend is near so everyone stay warm and give yourself a lil more oompf til the weekend and b4 u know it, it will be „yo yo yo its Friday Night again” so lets git it! BBBAAAMMM!!! #지오디 #fangod #박준형 #꽁꽁공주 #JoonPark #ParkJoonHyung #MyLilPrincess #BabyLove #Family #is EVERYTHING #love #MyBaby #Snoopy #Woodstock #CharlieBrown #Lucy #Linus #PigPen #SallyBrown #PeppermintPatty #Peanuts #스누피 #와썹맨 #첫사람이달애간50주년7월20일1969나랑같은날의기념일이내차암나별루오래안됏내차암나ㅡㅡㅋㅋ빼에엠 #박깨날씨요올라뤼쓰추우니깐다들몸조리잘해매애앤지금독감쓰완죤악쮤쓰으래 #SeoulKorea #Kpop

A post shared by 박준형 god Joon Park (@godjp) on

Imediat după nașterea fetiței, mândrul tătic a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „Prințesa s-a născut! Este foarte sănătoasă și puternică. Acum sunt tata Joon!”.

De atunci, contul său de Instagram este plin cu pozele fetiței sale dragi.  10. Ko Ji Yong (fost membru al trupei Sechs Kies)

Ko Ji Yong s-a căsătorit în 2013 cu Heo Yang Im, care este medic și profesor de medicină a muncii, iar în 2014, s-a născut băiețelul lor, Ko Seung Jae.

Deși Ko Ji Yong nu mai face parte din trupă, fanii au putut afla despre el și simpaticul său fiu prin intermediul emisiunii „The Return of Superman”, ei fiind prezenți în acest program din 2017 până în 2019.

  11. Eugene (S.E.S)

La fel ca și colega sa de trupă Shoo, frumoasa Eugene s-a căsătorit în 2011 cu actorul Ki Tae Young. Prima lor fetiță, Ro Hee, s-a născut în aprilie 2015, iar în august 2018, a venit pe lume cea de-a doua lor fiică, Ro Rin. Ro Hee s-a bucurat de multă simpatie și atenție din partea publicului prin apariția sa în cadrul emisiunii „The Return of Superman”, unde i-a avut ca parteneri de joacă pe fiul lui Ko Ji Yong și gemenele fostei sale colege de trupă, Shoo.  12. Dongho (fost membru al trupei U-Kiss)

Dongho s-a căsătorit în 2015 cu soția sa, care nu este o celebritate, pe când avea doar 21 de ani. Șase luni după nuntă, a venit pe lume fiul lor, Asher, iar de atunci Dongho este un tată „profesionist”. Deși cei doi au decis să divorțeze, dragostea fostului idol K-Pop pentru fiul său nu a pălit deloc.

  13. Gary
Rapper-ul Gary, pe numele său adevărat Kang Hee Gun, s-a căsătorit în anul 2017 (soția sa nu este o celebritate), iar șapte luni mai târziu a venit pe lume fiul lor. Deși nu își expune public familia, Gary nu se poate abține să nu își arate bucuria și mândria că este tată, prin diverse fotografii.

 

View this post on Instagram

 

Aloha~

A post shared by Gary White (@kanggary_yangban) on
Sursa: koreaboo.com

TAGS: