//Fostul concurent al show-ului „Produce 101”, Joo Jin Woo, a semnat cu o agenție pentru actori

Fostul concurent al show-ului „Produce 101”, Joo Jin Woo, a semnat cu o agenție pentru actori

Noua agenție a lui Joo Jin Woo va fi o agenție care lucrează pentru actori.

Astăzi, 14 iunie a.c., fostul trainee al companiei MMO Entertainment a semnat contractul cu agenția Finecut Entertainment.Privitor la aceasta, Joo Jin Woo a declarat: „M-am prezentat până acum ca și cântăreț și îmi place muzica. Dar, dorința mea de acum este devin actor prin propriul meu farmec. Vreau sa devin un actor care poate poate presta roluri variate și impresionează pe termen lung.”

Pentru faptul că a ales această agenție, el a spus: „Finecut este o companie implicată în industria filmului și are o experiență de foarte mulți ani. Dar, cel mai important lucru este faptul că această companie reprezintă numeroși tineri actori talentați. Voi trata cu seriozitate activitatea mea ca actor și vă voi arăta noi părți ale mele”.

Compania Finecut Entertainment este specializată pe producții și finanțări de filme, distribuții internaționale și marketing în industria cinematografică încă din anul 2008. Compania găzduiește o agenție pentru scenariști, cu un număr de 25 de scenariști, și o agenție pentru actori, acum reprezentând cinci actori, inclusiv Joo Jin Woo.

Față de alegerea pe care Joo Jin Woo a făcut-o, compania Finecut Entertainment a declarat: „În Joo Jin Woo am putut simți un mod de exprimare natural, atât în muzică cât și în actorie. Noi am văzut în el mult potențial ca actor, datorită expresiei sale relaxate dar și intense și pentru că este capabil să învețe repede și bine.”

Joo Jin Woo este născut în anul 1993 și a concurat în cadrul show-ului de televiziune a canalului de televiziune Mnet, „Produce 101 Season 2” în anul 2017, ieșind pe locul 41.
Sursa: soompi.com