//Fostul director executiv al companiei YG Entertainment, Yang Hyun Suk, a recunoscut în instanță acuzațiile de care este învinuit

Fostul director executiv al companiei YG Entertainment, Yang Hyun Suk, a recunoscut în instanță acuzațiile de care este învinuit

Yang Hyun Suk a recunoscut toate acuzațiile.

Astăzi, 9 septembrie 2020, la Tribunalul Districtual de Vest din Seul a avut loc procesul în care Yang Hyun Suk este acuzat de jocuri ilegale de noroc în străinătate.
Fondatorul agenției YG Entertainment a recunoscut că a participat de 7 ori la jocuri de noroc în Las Vegas, Nevada, din iulie 2015, până în ianuarie 2019.

În această perioadă de timp, el împreună cu două cunoștințe de ale sale au jucat aproximativ 335.460 de dolari la jocurile de noroc. Se pare că și celelalte două persoane, care sunt de asemenea acuzate de participare ilegală la jocuri de noroc, au recunoscut acuzațiile.

În Coreea de Sud, este ilegală participarea cetățenilor sud-coreeni la orice fel de joc de noroc, chiar și în afara granițelor țării lor, prezența în cazinouri fiind permisă doar cetățenilor străini.

Următoarea înfățișare a acestui proces a fost stabilită pentru data de 28 octombrie 2020.Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: Seungri și Yang Hyun Suk, anchetați de poliție pentru jocuri de noroc