//Fostul membru al trupei Winner, Nam Tae Hyun jură că îi va vâna pe cei care mai fac comentarii malițioase

Fostul membru al trupei Winner, Nam Tae Hyun jură că îi va vâna pe cei care mai fac comentarii malițioase

Nam Tae Hyun a anunțat că a început demersurile legale împotriva celor care postează comentarii malițioase la adresa lui.Pe 22 august, acesta a postat pe contul lui de Instagram: „Am strâns toate comentariile răutăcioase și în viitorul apropiat îi voi da în judecată pe cei care le-au postat. Indiferent de motivul pe care l-au avut, de vârstă sau sex, voi fi fără milă”.
El le-a mai transmis un avertisment celor care fac comentarii malițioase la adresa lui, spunând: „Ar trebui să vă petreceți timpul pentru evoluția voastră proprie. Sau veți trăi în felul acesta pe tot restul vieții voastre.”

El a mai făcut poze ale comentariilor pline de răutate de pe rețeaua SNS și le-a postat pe Instagram, scriind: „De data aceasta nu voi mai permite să mai scăpați. Voi angaja un avocat de top și vă voi vâna pe fiecare până la sfârșit”.
În luna martie a.c., Nam Tae Hyun a dat în judecată pe cei care au făcut comentarii răutăcioase la adresa lui și care i-au indicați de fani dar a renunțat la proces, spunând: „Dacă nu se vor schimba după lansarea albumului meu, voi lua măsuri drastice”.
În orice caz, se pare că, chiar cu atâtea avertismente, aceste comentarii pline de răutate continuă să apară.
Nam Tae Hyun a debutat în 2014 cu trupa Winner, unde era vocalistul principal și compozitor, și pe care a părăsit-o în octombrie anul trecut iar acum face parte din trupa „South Club”.

Nam Taehyun(남태현)(South Club) – Hug Me
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr