//Fostului membru al trupei Roo’ra, Go Young Wook, i se va scoate brățara de monitorizare a Poliției în luna iulie

Fostului membru al trupei Roo’ra, Go Young Wook, i se va scoate brățara de monitorizare a Poliției în luna iulie

Fostul membru al trupei Roo’ra, Go Young Wook, va scăpa de brățara de la picior, prin care este supravegheat de către Poliție, în luna iulie a acestui an.

Cântărețul a agresat sexual trei fete minore în perioada iulie 2010 și decembrie 2012, fiind arestat în ianuarie 2013. El a fost condamnat la închisoare cu executare pentru doi ani și șase luni, promovarea lui negativă în public pentru cinci ani și purtarea unei brățări de monitorizare timp de trei ani.Go Young Wook și-a executat pedeapsa cu închisoarea, fiind eliberat în iulie 2015, iar în luna iulie îi expiră și termenul de trei ani de supraveghere cu ajutorul brățării purtate la picior. Mai rămân încă doi ani în care se pot oferi public informații despre el, această perioadă finalizându-se abia în luna iulie 2020.

În 2015, când a fost eliberat din închisoare, Go Young Wook a declarat: „În acești doi ani și jumătate cât am fost aici (în închisoare), am învățat multe și am avut timp să reflectez. Ca și celebritate, am creat multe necazuri, așa că îmi pare foarte rău. Voi reflecta la asta tot restul vieții mele. Voi trăi cu altfel de gânduri. Îmi pare rău că am adus atâta dezamăgire”.

Este puțin probabil ca Go Young Wook să revină în industria entertainment-ului, în special că el a fost prima celebritate care a purtat o brățară de supraveghere și a fost aspru criticat de către întregul public.
Sursa: soompi.com