//Fotografii de la filmări făcute publice înainte de ultimul episod al dramei „The King: Eternal Monarch”

Fotografii de la filmări făcute publice înainte de ultimul episod al dramei „The King: Eternal Monarch”

Drama „The King: Eternal Monarch” ajunge la final la sfârșitul acestei săptămâni.

Pentru a-i face pe telespectatori să își ia mai ușor rămas bun de la această frumoasă fantezie romantică, canalul de televiziune SBS a dezvăluit câteva fotografii făcute pe platourile de filmare, în care îi arată pe actori cât de bine se simt împreună, fiind permanent cu zâmbetul pe buze.
Lee Min Ho, care joacă rolul carismaticului rege al Imperiului Coreean, Lee Gon, este întotdeauna plin de energie pozitivă, creând tuturor o bună dispoziție. Este glumeț atunci când filmează cu partenera sa, actrița Kim Go Eun, și prietenia dintre el și actorul Woo Do Hwan se simte și în interacțiunea personajelor lor.Woo Do Hwan interpretează dublu rol, un personaj rece și calculat, șeful gărzii regale a regelui, celălalt personaj, un zvăpăiat care abia termină serviciul militar, dar nu reușește nici să își ia permisul de conducere, dar mereu vesel și plin de energie pozitivă. Se pare că personajul care trăiește în Republica Coreea este cel apropiat personalității sale, fiind tot timpul vesel și glumeț la filmări.
Actrița Jung Eun Chae, care interpretează rolul primei femei Prim-Ministru al Imperiului Coreean, un personaj rece, cinic și ambițios, foarte lăudată pentru modul său de interpretare, zâmbește mereu atunci când camerele de luat vederi sunt oprite.

Actorul Lee Jung Jin, care interpretează rolul ucigașului fostului rege al Imperiului Coreean, tatăl lui Lee Gon, trădător al nației sale, joacă unul dintre cele mai intense personaje interpretate de actor în cei 22 de ani de carieră. În timp ce dă fiori telespectatorilor prin modul său foarte convingător de interpretare, este extrem de drăguț și plăcut pe platou, făcându-și permanent selfie-uri cu colegii săi din distribuție.

Un reprezentant al companiei de producție a dramei a declarat: „Platourile de filmare a dramei „The King: Eternal Monarch” este întotdeauna plin de sunetul râsetelor și de oameni plin de pasiune, care muncesc cu sârg”. El a cerut fanilor să nu piardă ultimul episod al dramei, care reprezintă finalul muncii lor și care va fi difuzat pe 12 iunie.
Sursa: soompi.com