//Fotografii de la prima citire a scriptului dramei în care vor juca împreună Kim Bum, Jo Bo Ah, Lee Dong Wook și alții

Fotografii de la prima citire a scriptului dramei în care vor juca împreună Kim Bum, Jo Bo Ah, Lee Dong Wook și alții

Producătorii noii drame „Tale of the Nine Tailed” au publicat astăzi fotografiile de la prima citire a scriptului dramei.

„Tale of the Nine Tailed” este descrisă ca o „fantezie urbană”, care spune povestea unui „gumiho” bărbat (un personaj mitic descris ca o vulpe cu nouă cozi), care locuiește la oraș, personaj interpretat de Lee Dong Wook, și neînfricata directoare de producție (interpretată de Jo Bo Ah), care este hotărâtă să îl vâneze.
Deși prima citire a scriptului a avut loc în luna aprilie a acestui an, abia acum au fost făcute publice fotografiile de la momentul în care s-a strâns întreaga distribuție, din care fac parte actorii Lee Dong Wook, Jo Bo Ah, Kim Bum, Kim Yong Ji, Hwang Hee, Kim Jung Nan și Ahn Kil Kang, precum și regizorul și scenaristul acestei drame.

Echipa de producție a declarat: „„Tale of the Nine Tailed” va fi ca o oază pentru telespectatorii care caută ceva nou. Suntem siguri că drama îi va face pe telespectatori să râdă și să fie impresionați în cea de-a doua jumătate a anului 2020”.

Premiera acestei noi drame este prevăzută pentru luna octombrie a acestui an.
Sursa: soompi.com