//Fragment al ultimului interviu acordat de Hyun Bin revistei Esquire

Fragment al ultimului interviu acordat de Hyun Bin revistei Esquire

Actorul Hyun Bin a fost ales ca model pentru coperta ediției din luna septembrie a revistei Esquire, ocazie cu care a acordat și un interviu.

Când a ajuns la studioul revistei, actorul a explicat că este bronzat pentru că se pregăstește pentru noua sa dramă, „Crash Landing of Love”, a căror filmări vor începe curând, el interpretând rolul unui ofițer de armată nord-coreean.În această nouă dramă, Hyun Bin va juca alături de actrița Son Ye Jin, alături de care a jucat și cu un an în urmă, în 2018, în filmul „The Negotiation”.

În timpul interviului, actorul a explicat ce a simțit atunci când a jucat în acest film alături de Son Ye Jin: „Au fost momente în care am fost fermecat atunci când am văzut o interpretare neașteptată a actorilor alături de care am jucat. De asemenea, am fost încântat de propria mea reacție la acest mod de interpretare. În timp ce filmam „The Negotiation”, am văzut asta la Son Ye Jin, așa că m-am gândit că îmi doresc să lucrez din nou cu ea. La un moment dat, a trebuit să filmăm separat, așa că îmi doream să joc împreună cu ea în același loc, să ne privim în ochi și să respirăm același aer, iar această oportunitate a apărut repede.”

Pentru că în cadrul unui interviu dat de către actor în 2009, el declara că se gândește că atunci când va avea treizeci de ani va fi perioada lui de glorie și va avea propria sa familie și se va așeza la casa lui, a fost întrebat dacă acum consideră că acea predicție este corectă, Hyun Bin a răspuns râzând: „Nu am propria mea familie, așa că am greșit pe jumătate. Nu aș putea spune că m-am așezat la casa mea, dar cred că mi-am găsit echilibrul. Cred că am devenit mai puternic și mai relaxat. Sunt mult mai curios și interesat de muncă și există multe lucruri pe care vreau să le exprim. Și lucrez la mult mai multe proiecte decât o făceam atunci”.

Adevărul este că, de când s-a întors din armată, Hyun Bin a acceptat câte două proiecte în fiecare an. Cu toate că este recunoscut pentru talentul său de interpretare a rolurilor romantice, este la fel de bun și în rolurile de acțiune sau în alte diverse roluri.Întrebat de ce preferă să accepte provocări în locul unui drum lin și sigur, Hyun Bin a răspuns: „Nu aș spune că mă bazez pe faimă, dar acesta nu este cel mai important aspect. În această meserie, însă, acest lucru nu îl poți ignora. Nu e ceva pe care îl poți realiza doar încercând, așa că asta este în afara limitelor pe care le pot controla. Cred că ar trebui să mă concentrez doar pe ceea ce pot face. Apoi devine simplu. „Tot ce trebuie să fac este să mă pregătesc bine și să arăt o bună interpretare.”

Vedeți mai jos câteva fotografii din pictorialul revistei Esquire:


Sursa: soompi.com

TAGS: