//Fragment de interviu al actorului Lee Dong Wook acordat revistei Nylon și noul său pictorial

Fragment de interviu al actorului Lee Dong Wook acordat revistei Nylon și noul său pictorial

Lee Dong Wook a vorbit despre mentalitatea sa în calitate de actor în noul său interviu, acordat revistei Nylon.

În noul său pictorial, apărând de asemenea și pe coperta noului număr al lunii noiembrie a acestei reviste, Lee Dong Wook apare într-o aură captivantă și un aer carismatic, în timp ce apare îmbrăcat în diverse modele de geci de iarnă.În interviul ce a urmat după ședința foto, actorul a mărturisit: „Scopul meu este să devin un actor în care telespectatorii să aibă încredere, dar îmi place să mă aventurez fără să ezit și să accept noi provocări. Evident, îmi place să îmi petrec timpul ascultând muzică și făcând exerciții fizice.”

În prezent, Lee Dong Wook joacă în drama „Tale of the Nine-Tailed” a canalului tvN, care spune povestea unui gumiho (un personaj mistic din folclorul coreean, o vulpe cu nouă cozi), personajul interpretat de acesta, partenera sa fiind Jo Bo Ah, ce interpretează rolul Nam Ji Ah, o producătoare de emisiuni de televiziune, ce încearcă din răsputeri să afle misterul dispariției părinților ei.
Făcând referire la rolul pe care îl interpretează acum, Lee Dong Wook a spus: „Nu am abilități speciale ca a unui gumiho și, cum trebuie să trăiesc după regulile societății, încerc să mă înțeleg bine cu toată lumea. Totuși, am tendința de a-mi arăta un simț al responsabilității, apropiat de cel al rolului meu, atunci când este nevoie. Când actorii cu care lucrez își spun opiniile, le accept imediat. Cum eu îmi spun propriile opinii, trebuie să fiu în stare să ascult și opiniile celorlalți.”

Întregul pictorial și interviu vor fi publicate în ediția lunii noiembrie a revistei Nylon.
Sursa: soompi.com