//Fragment din cel mai recent interviu acordat de actorul Lee Min Ho

Fragment din cel mai recent interviu acordat de actorul Lee Min Ho

Lee Min Ho a rămas la fel de carismatic ca întotdeauna și în fotografiile realizate recent pentru revista „L’Officiel Hommes YK Edition”.

Cu ocazia ședinței foto, actorul a acordat și un interviu, în care a vorbit despre propriile sale valori, despre dragoste și fericire.Ajuns la o vârstă matură și liberat din armată anul acesta (pe 25 aprilie 2019), Lee Min Ho a vorbit despre el însuși, declarând că încă încearcă să își dea seama ce înseamnă să fie el însuși, să își înțeleagă propriile gânduri, sentimente și cum îl percep ceilalți. Descriindu-se ca fiind o „persoană onestă”, Lee Min Ho a povestit câteva întâmplări din viața sa personală.

Totodată, el a mai spus: „Simt că oamenii, dacă își trăiesc viața arătându-și adevărata personalitate, sunt mai maturi”.

Deja este cunoscut faptul că Lee Min Ho va juca rolul principal în viitoarea dramă „The King: The Eternal Monarch”, alături de Kim Go Eun, dramă a cărei premieră va avea loc anul viitor. Deși este un actor experimentat, Lee Min Ho a dezvăluit că încă mai ia lecții de călărie, de pronunție și de vocalize, pentru a-și îmbunătăți performanța interpretativă, având în vedere că a avut o pauză de activitate timp de doi ani, cât și-a satisfăcut stagiul militar obligatoriu.În timpul interviului, Lee Min Ho a vorbit și despre responsabilitatea sa de actor pentru ca personajul pe care îl interpretează să fie portretizat perfect: „Atunci când telespectatorii se gândesc la diverse personaje sau diverse drame, să spună „Sper ca actorul Lee Min Ho joacă acolo””.Mai multe fotografii și restul interviului vor apărea în ediția „Toamnă/Iarnă 2019” a revistei „L’Officiel Hommes YK Edition”, care va apărea pe 10 octombrie 2019.
Sursa: soompi.com  

TAGS: