//Fragment din interviul acordat de Park Seo Joon revistei Esquire Korea și fotografii din noul său pictorial

Fragment din interviul acordat de Park Seo Joon revistei Esquire Korea și fotografii din noul său pictorial

Recent, revista Esquire Korea a publicat cel mai recent interviu acordat de către actorul Park Seo Joon și noul său pictorial.

În acest interviu, actorul a vorbit despre ultima sa dramă, „Itaewon Class” și despre cum acest rol i-a schimbat viața.Datorită interpretării sale de excepție, personajul său, Park Sae Roy, a devenit un adevărat simbol printre numeroși telespectatori, tunsoarea sa distinctă fiind acum preluată si imitată de către mulți dintre cei care au urmărit această dramă.

Totuși, povestea lui Park Sae Roy nu a impresionat doar telespectatorii, actorul declarând că acesta a fost o adevărată sursă de inspirație chiar și pentru el însuși. Explicând motivul pentru care a decis să accepte rolul din această adaptare a unui webtoon, Park Seo Joon a declarat: „Am vrut să joc un gen mai diferit. Deși „Itaewon Class” este o dramă care are elemente ale unor diverse stiluri de drame, m-am gândit ce este cel mai important în dezvoltarea lui Park Sae Roy, ca și om. M-am regăsit gândindu-mă ce fel de influență ar avea cuvintele lui Park Sae Roy în societate”.Actorul a mai povestit cum interpretarea acestui personaj l-a forțat să se gândească mai profund la problemele din societate și chiar să reflecte la propria sa carieră de actor: „Inițial, nu eram o persoană care acorda prea mult interes problemelor din societate, dar Sae Roy era altfel. În timp ce filmam la această dramă, m-am trezit gândindu-mă mai mult la problemele sociale, așa că și eu am renăscut și am crescut”.

În final, Park Seo Joon a concluzionat că drama „Itaewon Class” a devenit un important moment al turnurii din cariera sa: „În loc să mă ducă într-o direcție diferită, cred că m-a adus înapoi, la momentul începutului meu. A devenit o oportunitate pentru mine să privesc înapoi la cariera mea, oarecum scurtă”.Sursa: soompi.com