//Frumoși atunci, frumoși și acum. Cinci idoli K-Pop ale căror fotografii de la absolvire a liceului au devenit legendare

Frumoși atunci, frumoși și acum. Cinci idoli K-Pop ale căror fotografii de la absolvire a liceului au devenit legendare

Fotografiile de la absolvirea liceului ale acestor idoli K-Pop dovedesc că au fost la fel de frumoși ca acum dintotdeauna.

Chanyeol (EXO)

Chanyeol este la fel de chipeș ca pe vremea adolescenței sale. Fanii nu au putut să nu observe ce coafură „vintage” avea pe vremea liceului, dar se pare că stilul acesta îl făcea și mai atractiv.Jinyoung (B1A4)

Jung Jinyong a fost frumos din prima zi, iar fotografia sa de la absolvirea școlii dovedește acest lucru. Unele fane au declarat că fizionomia sa le reamintește de băiatul din anii mai mari de liceu, de care s-au îndrăgostit pe când erau boboci.

 V (BTS)

Și V se pare că a fost frumos încă de când s-a născut. Cu toate că frizura sa pe vremea când era elev nu este tocmai una prea fericită, se pare că asta nu le-a displăcut prea mult fanilor trupei BTS (ARMY), aceștia declarând că tocmai asta îl face pe V să pară un băiețel adorabil și inocent.Cha Eunwoo (ASTRO)

Desigur, lista nu ar putea fi completă fără Eunwoo, unul din cei mai frumoși idoli K-Pop. Prin fotografia sa de la absolvire, acesta a putut stinge toate zvonurile despre o posibilă operație plastică, demonstrând că frumusețea sa este una naturală.

Park Ji Hoon

Park Ji Hoon a fost lăudat pentru frumusețea sa încă de când era concurent al show-ului concurs „Produce 101 Season 2”, iar fotografia sa de absolvire demonstrează că este la fel de frumos și fără machiaj. Unii fani chiar au declarat că din această fotografie se simte energia sa radiantă.
Sursa: koreaboo.com