G-Dragon a dezvăluit, într-un interviu impresionant, tristul adevăr legat de ultimul lui album.El s-a confesat spunând că a lucrat la ultimul lui album ca și cum ar fi ultima sa operă muzicală.

„Împlinesc anul acesta 30 de ani și pășesc într-o nouă fază a vieții mele. În loc să mă concentrez pe ceea ce este în trend în această perioadă, la un look și un sound nou, am muncit la acest album ca și cum ar fi fost ultimul meu album”, a declarat G-Dragon.
 

În afară de vârsta lui, au mai intervenit și alți factori în conceperea acestui album: „Am abordat crearea acestui album un pic diferit față de celelalte. Am realizat că sunt atât de multe lucruri pe care nu le știu despre mine, lucruri pe care nu am avut șansa să le aflu și multe amintiri care s-au șters cu anii.

De aceea, în ultimul timp, mi-am analizat albumele trecute și m-am gândit mult la ultimii mei ani”, a mai declarat  Kwon Ji Yong (alias G-Dragon).
El a mai dezvăluit cât de singur s-a simțit în fiecare zi din acest an dar și cât de ocupat a fost datorită programului său zilnic: „Anul acesta am avut o perioadă grea și m-am simțit singur în fiecare zi. Înainte nu aveam timp să mă gândesc la asta. Nu este necesar să arăt această latură a mea altor oameni și nici nu vreau. E ceva personal”.

Chiar dacă nu va fi ultima lui lucrare muzicală, își dorește ca oamenii să vină la concertul lui și să îl vadă pe Kwon Ji Yong, nu pe G-Dragon.

[caption id="attachment_2264" align="aligncenter" width="800"] G-Dragon în concert[/caption]

Cu siguranță, fanii vor aprecia mai mult noul EP a lui G-Dragon după aceste confesiuni triste.

Sursa: koreaboo.com

TAGS: g-dragon
lang="ro-RO"> G-Dragon, tristul adevar din spatele ultimului lui album adevar din | KorJapFan
Site icon KorJapFan

G-Dragon dezvăluie tristul adevăr din spatele ultimului lui album

Exit mobile version