//Galerie foto și fragment de interviu cu soldatul Taemin (SHINee), membru al fanfarei reprezentative a armatei.

Galerie foto și fragment de interviu cu soldatul Taemin (SHINee), membru al fanfarei reprezentative a armatei.

Fanfara reprezentativă a armatei sud-coreene a dezvăluit fotografii și un mic fragment al interviului realizat cu Taemin, noul lor recrut ca membru al fanfarei.

Taemin a fost înrolat în armată pe 31 mai 2021, iar după ce a terminat antrenamentul militar de bază, a intrat oficial în fanfara militară.Astăzi, 16 septembrie 2021, Statul Major al Armatei din Coreea de Sud a postat pe blog-ul lor oficial numeroase fotografii cu Taemin, care încă se pregătește pentru evenimente oficiale ale fanfarei militare, precum și un mic fragment al unui interviu, ce va fi lansat în curând.

Îl putem vedea pe Taemin cum răsfoiește o revistă în care apare un interviu al colegului său de trupă, Minho.
În cadrul interviului său, Taemin a declarat că nu a participat încă la niciun eveniment oficial, dar și-a exprimat speranța că acest lucru se va întâmpla curând. El petrece mult timp exersând la pian și pentru a învăța imnul național, precum și piesa „We Go Together”, care este cântecul onorific al spiritului alianței dintre Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii.


ads

Taemin a mai spus că în prima sa permise, dorește să își vadă familia și animalul său de companie, iar cea mai mare sursă de energie a sa este mâncarea de la cantina armatei.

El a mai spus: „Pentru mine, serviciul militar este perioada în care mă pot uita la mine, cel din trecut, și să mă maturizez. Aș dori să le spun fanilor mei că îmi lipsesc mult și îi susțin pe toți cei care se vor înrola în armată în curând. Fighting!”Vedeți mai jos galeria foto cu Taemin soldat:Sursa: soompi.com