//Gândurile actorilor după terminarea dramei „Suits”

Gândurile actorilor după terminarea dramei „Suits”

Drama „Suits” a ajuns la final, iar întreaga echipă a canalului KBS2, care a participat la turnarea acestei drame a mulțumit fanilor și telespectatorilor pentru susținere.

Drama a avut un real succes de-a lungul difuzării episoadelor, având un rating foarte mare și. astfel, menținându-se pe primul loc în clasamentul audiențelor pe segmentul lor de public. Ultimul episod a fost difuzat ieri, 14 iunie a.c., cu cea mai mare rată a ratingului de până acum.Cei doi actori principali (Jang Dong Gun și Park Hyung Sik) și-au exprimat gândurile și gratitudinea după terminarea filmărilor.

Astfel, Jang Dong Gun a declarat: „Aceasta a fost drama mea de comeback, după o pauză de șase ani. M-am distrat mult și am fost fericit pentru că am putut fi alături de actori buni și de ceilalți membri ai echipei. Și, de asemenea, am simțit interesul continuu și dragostea telespectatorilor. Pentru asta chiar vreau să vă mulțumesc.”Park Hyung Sik a spus: „Vreau să mulțumesc sincer tuturor care au văzut „Suits”. „Suits” este o productie cu o mare însemnătate pentru mine. A fost ca un roman în care am experimentat multe în trecut sau lucruri pe care le voi învăța, experimenta sau de care îmi voi da seama pe viitor. E o poveste cu numeroase mesaje și am muncit din greu pentru că am vrut să împărtășesc aceste mesaje tuturor. Vreau să mulțumesc sincer încă o dată tuturor pentru dragostea și susținerea pe care ni le-au oferit pînă la sfârșit”.

Actrița Go Sung Hee a declarat: „Mulțumesc tuturor celor care au iubit drama „Suits” pe toată perioada difuzării. Am fost fericită în fiecare zi datorită dragostei dvoastră și am putut filma cu multă plăcere. Vreau să mulțumesc în special pentru afecțiunea și susținerea pe care ați arătat-o „cuplului laș” (Park Hyung Sik și Go Sung Hee). Îmi voi aminti mult timp de acum încolo că am avut posibilitatea să lucrez cu actori extraordinari și producători talentați”.

Lee Shi Won și-a împărtășit gândurile prin intermediul agenției ei, spunând: „Nu a fost pentru mult timp, dar am fost foarte fericită că am putut fi un om bun, ca Sae Hee, măcar o scurtă perioadă de timp. Vreau să le mulțumesc regizorului, scenaristului, actorilor și echipei pentru tot ce mi-au dăruit și pentru că m-au învățat multe și, bineînțeles, telespectatorilor care au iubit-o pe Sae Hee”.

Son Yeo Eun a comentat: „Pentru că m-am alăturat dramei „Suits” la jumătatea drumului, am fost cu adevărat nerăbdătoare, dar emoționată, că fac parte dintr-o producție atât de bună ca aceasta. Cred că merită să mulțumesc tuturor celor care mi-au îndrăgit personajul, Kim Moon Hee. Mă voi întoarce cu o producție bună. Vă rog să așteptați aceasta cu interes”.
Sursa: soompi.com