//Gândurile actorului Lee Joon Ki despre noua lui dramă „Flower of Evil” în interviul acordat revistei „The Star”

Gândurile actorului Lee Joon Ki despre noua lui dramă „Flower of Evil” în interviul acordat revistei „The Star”

Recent, Lee Joon Ki a acordat un interviu și a realizat un nou pictorial pentru ediția din luna iulie a revistei „The Star”.

În interviu, actorul a vorbit despre drama la care filmează în prezent, „Flower of Evil” și care va avea premiera în această lună.
Făcând referire la ședința foto pentru acest pictorial, ce a avut loc în Macao, Lee Joon Ki a spus: „A fost o ședință foto memorabilă. Parcă aș fi fost în vacanță, deja am amintiri prețioase. De obicei, când încep un proiect, mă concentrez doar pe filmări, așa că nu fac altceva”.

Cu noua dramă „Flower of Evil”, Lee Joon Ki se reîntoarce pe micile ecrane după doi ani de pauză, după drama „Lawless Lawyer” din 2018. El a declarat: „În aceste zile, mă simt fericit și satisfăcut de munca mea ca actor, încercând lucruri noi și distrându-mă pe platourile de filmare. Nu pot garanta rezultatul, dar nu-mi fac prea multe griji pentru asta. Vreau doar să mă bucur de proces și îl tratez ca pe o hrănire spirituală”.

Vorbind despre personajul său, actorul a spus: „Cel mai mult mă gândesc cum să pun în evidență punctele forte ale acestei drame și să transmit emoțiile personajului meu către telespectatori. În mod special în această dramă, trebuie să portretizez un personaj care în relația sa de dragoste, trece prin emoții dificile și nefamiliare lui, încercând să ascundă aceste emoții. Îmi dau toată silința să găsesc toate micile detalii”.
Lee Joon Ki, care a fost ales ca actor model pentru tânăra generație de actori, a mai spus: „Mândria și sinceritatea ca și actor este ceva creat de comunitate. Eu cred că un actor este un agent al unei energii extraordinare și poți avea o mare influență prin această energie, mai mult decât îți dai seama”.

În încheiere, actorul a declarat că abia așteaptă să-și revadă fanii, cărora le-a mulțumit pentru dragostea lor necondiționată și susținere.

Întregul interviu și pictorial va fi publicat în ediția de iulie a revistei „The Star”.

Vedeți mai jos teaser-ul dramei „Flower of Evil”, care va avea premiera pe 22 iulie 2020.
Sursa: soompi.com