//Gândurile de la finalul dramei „365: Repeat The Year” ale actorilor din rolurile principale

Gândurile de la finalul dramei „365: Repeat The Year” ale actorilor din rolurile principale

Ultimul episod al dramei „365: Repeat The Year” a fost difuzat pe 28 aprilie.

Înainte de acest ultim episod, actorii care au jucat în această dramă în rolurile principale au împărtășit tuturor gândurile lor despre acest proiect ajuns la final.Astfel, Lee Joon Hyuk a declarat: „În primul rând, doresc să mulțumesc telespectatorilor care au urmărit drama până la sfârșit. Dacă s-au simțit bine urmărind drama noastră, înseamnă că am putut comunica cu succes cu ei în această perioadă de timp. Pentru că am putut crea amintiri atât de frumoase împreună cu telespectatorii, timpul petrecut pentru „365” a fost un timp prețios și fericit pentru mine, pe care nu îl voi uita curând”.

Actrița Nam Ji Hyun a spus: „Încă nu simt că s-a terminat. Va trebui să văd noua dramă ce va fi difuzată săptămâna viitoare în locul nostru ca să simt că drama noastră chiar a luat sfârșit. Nu am mai făcut niciodată, până acum, o dramă cu 24 de episoade, așa că simt că timpul a trecut mai repede decât de obicei. Sper că am putut lăsa amintiri plăcute până la final. Vă mulțumesc că iubiți drama noastră”.Kim Ji Soo a declarat: „Este prima mea dramă după mai mult timp și mi-am făcut multe griji, ca actriță. Dar am fost fericită și recunoscătoare că am putut lucra cu o atât de uimitoare distribuție și producători. Nu voi uita prețiosul timp petrecut cu acești oameni buni. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au iubit și prețuit drama „365”. Vă mulțumesc”.Lee Sung Wook a spus: „Mi-am dat seama cât de grozavă este drama „365” când am citit pentru prima dată scriptul și mi-a făcut plăcere să o vizionez ca și telespectator. Sunt recunoscător că am jucat un personaj cu două personalități total diferite, într-o dramă astfel de dramă. Am avut un rol negativ, așa că m-am simțit presat de faptul că trebuie să portretizez emoții pe care nu le-am simțit niciodată, dar acum regret că trebuie să-mi iau rămas bun de la Park Sun Ho”.El a continuat: „Am putut termina filmările fericit și confortabil, datorită regizorului nostru grozav și reconfortant, Kim Kyung Hee, precum și datorită actorilor și echipei de filmare, care au muncit din greu să exprime și să capteze fiecare emoție. Sper să putem deveni și mai buni prieteni la următoarea noastră întâlnire. Mulțumesc tuturor celor cărora le-a plăcut drama „365”. Ne vom revedea curând printr-un nou și interesant proiect”.

Ryeo Woon a spus: „A fost o onoare să lucrez alături de seniori atât de extraordinari, cu un regizor atât de grozav și echipa de producție. Am putut învăța multe pe platourile de filmare. A fost o perioadă de timp valoroasă, în care am putut să mă maturizez. Voi munci din greu pentru a vă arăta curând că m-am maturizat, printr-un nou proiect”.Sursa: soompi.com