//Go Ara nu va mai apărea temporar în drama „Haechi”

Go Ara nu va mai apărea temporar în drama „Haechi”

Din cauza unei accidentări la gleznă, actrița Go Ara este nevoită să stea în repaus pentru a se face bine.

Ieri, 18 martie a.c., o sursă din interiorul echipei de filmare a dramei „Haechi” a declarat: „Go Ara nu va mai putea să apară de la episoadele 27 până la 32 (în total 6 episoade, fiecare având o durată de 30 de minute)”.„Echipa de producție a luat această decizie, pentru că s-au gândit că Go Ara are nevoie de timp pentru a se odihni și a se reface. Din considerație pentru întreaga echipă de producție, cele două părți au fost de acord ca ea să se întoarcă pe platourile de filmare după ce se odihnește. Nu va exista niciun efect negativ asupra poveștii”.

Go Ara s-a accidentat la gleznă în timpul filmărilor ce au avut loc pe 7 martie. Cu toate că era accidentată, ea s-a întors pe platourile de filmare pe 16 martie, dar a fost imposibil să fie filmată în întregime, deoarece se afla într-un cărucior cu rotile. De aceea, echipa a luat această hotărâre, să nu mai apară în câteva episoade, până se va reface.
Primul episod al dramei „Haechi”, care rulează la canalul de televiziune SBS, a fost lansat pe 11 februarie a.c. și se va încheia pe 30 aprilie 2019, fiind prevăzut să aibă 48 de episoade.

Îi dorim și noi sănătate și refacere rapidă îndrăgitei actrițe!
Sursa: soompi.com

TAGS: