//Gong Yoo a vorbit despre propria sa personalitate, prietenia sa cu Lee Dong Wook și altele

Gong Yoo a vorbit despre propria sa personalitate, prietenia sa cu Lee Dong Wook și altele

Ieri, 25 noiembrie 2020, actorul Gong Yoo a fost invitatul emisiunii „You Quiz on the Block”, a canalului de televiziune tvN, și a vorbit despre propria sa personalitate, despre partenerul său de platou Lee Dong Wook și altele.

La întrebarea „Cum e să trăiești ca Gong Yoo”, actorul a răspuns: „Niciodată nu m-am gândit la asta. Cu siguranță există o imagine și o fantezie creată din cauza rolurilor și proiectelor mele, dar ca și Gong Ji Chul (numele real al actorului), nu ca Gong Yoo, sunt doar un om obișnuit. Nimic ieșit din comun”.Întrebat despre propria sa personalitate, Gong Yoo a spus: „Sunt mult mai neatent decât ar putea crede oamenii și nu sunt foarte afectuos, pentru că asta nu îmi place deloc”. Făcând o comparație cu personajul interpretat în drama „Coffee Prince”, actorul a declarat: „Choi Han Gyul era dulce cu familia sa. Mama mea mi-a spus să fiu și eu așa în viața mea reală”.

Actorul a mai adăugat că el nu este un tip de bărbat pe care l-ar prefera femeile, explicând: „Nu am tendința de a fi îndrăzneț sau curajos când vine vorba despre dragoste. Pot să-mi mărturisesc sentimentele atunci când devin unul din personajele mele, pentru că mă simt confortabil, gândindu-mă că nu eu sunt acela. Dar ca adevăratul Gong Ji Chul e greu. De aceea îmi place să joc. Devin un personaj care nu sunt eu și fac tot ce nu am putut face pentru că sunt prea timid sau jenat în viața mea reală. E un fel de satisfacție care vine din asta”.Gazda emisiunii a spus că a auzit de la „cineva” despre faptul că Gong Yoo are tendința de a se supăra ușor, la care actorul a bănuit că acel „cineva” este colegul său de breaslă și partenerul său din drama „Goblin, Lee Dong Wook, care tocmai trimisese o rulotă de cafea și gustări pentru emisiunea la care era el acum prezent. Când gazdele emisiunii au întrebat, oare de ce a făcut asta, Gong Yoo a răspuns glumind: „E isteț. A doborât trei păsări cu o singură piatră”, mai spunând că a încercat să câștige inimile lui Gong Yoo și a celor doi prezentatori ai emisiunii.

Gong Yoo l-a descris pe Lee Dong Wook ca fiind un tip șiret: „El este, de fapt, exact ca o vulpe”, făcând referire la personajul mitologic gumiho (o vulpe cu nouă cozi) pe care Lee Dong Wook îl interpretează în drama care încă este în curs de difuzare, „Tale of the Nine-Tailed”. Apoi, actorul a spus: „Nu mă supăr ușor. În schimb, aș spune că alții se supără din cauza mea”, la care Yoo Jae Suk (unul din prezentatorii emisiunii) a glumit: „Văzând că ai multe de spus despre asta, se pare că chiar te-ai supărat”.
Sursa: soompi.com

TAGS: