//Goo Hara, fostă membră a trupei Kara, a încercat să se sinucidă

Goo Hara, fostă membră a trupei Kara, a încercat să se sinucidă

Ieri, 26 mai 2019, Goo Hara a încercat să își pună capăt zilelor.

Conform declarațiilor Secției de Poliție Gangnam Seul, artista a fost găsită inconștientă în apartamentul său de către managerul acesteia, în jurul orei 12,40 (ora Coreei de Sud) și dusă la cel mai apropiat spital.

Se pare că ea este încă inconștientă, însă respirația și pulsul sunt normale.Goo Hara trece prin momente grele în viața ei, încă din septembrie anul trecut, de când a început o bătălie juridică cu fostul ei iubit, pe care l-a acuzat de violență fizică și defăimare prin publicare de fotografii nud, fără consimțământul ei.

Pe 25 mai a.c., Goo Hara le-a scris fanilor săi, pe contul său de Instagram, mai multe mesaje emoționale precum și o captură de ecran cu textul „Annyeong (안녕)”, care în limba coreeană înseamnă și „Bună ziua”, dar și „La revedere”.

„Să pretind că nu sunt obosită, atunci când sunt

Să pretind că nu sunt bolnavă, atunci când sunt

După ce m-am abținut atât, par bine pe din-afară dar, pe interior, simt că mă sparg în bucăți”. – Kim Tokki.

„Trăiește viața pe care o iubești

Iubește viața pe care o trăiești.”

„Un cuvânt poate omorî sau învia o persoană. Dacă ai ști greutatea cuvintelor tale, ai fi mai atent la cuvintele pe care le rostești cu voce tare”.  

După aceste postări, managerul artistei a simțit că ceva nu este în regulă și s-a dus să o salveze. Acesta s-a prezentat la secția de poliție din Gangnam, Seul, și le-a cerut polițiștilor să meargă acasă la aceasta pentru a o salva. După miezul nopții, polițiștii au constatat că din casa acesteia ieșea fum și au intrat, unde au găsit-o pe Goo Hara inconștientă.

Datorită faptului că poliția a răspuns prompt cererii managerului, artista, în vârstă de 28 de ani, a putut fi salvată.

Sperăm și noi ca Goo Hara să își revină cât mai curând!
Sursa: hancinema.net; kstarlive.com

TAGS: