//Goo Hara, fosta membră a trupei KARA, s-a sinucis. Vedeți declarațiile poliției

Goo Hara, fosta membră a trupei KARA, s-a sinucis. Vedeți declarațiile poliției

Ieri, 24 noiembrie 2019, Goo Hara a fost găsită decedată în propria sa casă.

Avea doar 28 de ani și începuse o carieră solo, lucrând cu o agenție din Japonia.Astăzi, 25 noiembrie, în cadrul conferinței de presă organizată de Poliția Metropolitană din Seul, comisarul Lee Yong Pyo a declarat: „Ieri (24 noiembrie), menajera lui Goo Hara a descoperit-o. Conform anchetei de la fața locului și declarațiilor familiei, nu există nicio suspiciune de crimă. A fost găsit un bilet scris de mână pe masa din living room. Nu putem dezvălui nimic din conținutul acestui bilet”.
În legătură cu posibilitatea unei autopsii, comisarul de poliție a declarat: „Vom decide după ce ne vom consulta cu procuratura, în timp ce vom lua în considerare și opinia familiei și rezultatele anchetei de la fața locului. După analiza înregistrărilor camerelor de supraveghere, confirmăm că ea s-a întors acasă pe 24 noiembrie la aproximativ 12.35, așa că presupunem că decesul a survenit după această oră. A fost confirmat faptul că nimeni nu a mai intrat în casa ei după această oră și până la ora 18.00, când a fost descoperită de menajera ei. Menajera a avut o relație apropiată cu Goo Hara de foarte mult timp. Ea s-a dus acasă la aceasta după ce a încercat să ia legătura cu ea și nu a primit niciun răspuns”.

Artista a mai avut o tentativă de sinucidere în luna mai a acestui an, dar a fost salvată de managerul ei care a dus-o inconștientă la spital.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Goo Hara, fostă membră a trupei Kara, a încercat să se sinucidă

Goo Hara și-a recăpătat cunoștința după ce a încercat să se sinucidă

TAGS: