//Goo Hye Sun nu va mai da niciun interviu în legătură cu viitorul său divorț de actorul Ahn Jae Hyun

Goo Hye Sun nu va mai da niciun interviu în legătură cu viitorul său divorț de actorul Ahn Jae Hyun

Cazul controversat de divorț dintre actorii Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun continuă, iar presa sud-coreeană este curioasă în legătură cu modul în care se întâmplă acest lucru.

Cei doi actori și-au angajat deja firme de avocatură care să îi reprezinte în procesul de divorț. Ahn Jae Hyun a angajat avocatul care l-a reprezentat pe Jung Joon Young în scandalul chatroom, acesta dând numeroase interviuri în care a povestit despre starea în care se află clientul său.



Totuși, avocatul actriței Goo Hye Sun păstrează tăcerea. Atunci când cei de la canalul SBS a vizitat firma de avocatură pentru a solicita un interviu, avocatul i-a anunțat că nu va mai exista niciun interviu, cu niciun reprezentant media: „Vom continua să refuzăm interviurile. Nu vom acorda niciun interviu nimănui din media sau presă”.

Deși Goo Hye Sun a fost foarte vocală în tot acest timp, de la declanșarea scandalului divorțului ei, în special pe contul ei de socializare, se pare că reprezentantul său legal are o altă opinie față de aceasta, total opusă de abordarea inițială a actriței.




Sursa: koreaboo.com