//Han Ji Min și Jung Hae In – la prima lectură a scriptului noii lor drame

Han Ji Min și Jung Hae In – la prima lectură a scriptului noii lor drame

A avut deja loc prima citire a scriptului noii drame „Spring Night”.

În această dramă este vorba despre un bărbat și o femeie care se întâlnesc într-o noapte de primăvară și sfârșesc într-o poveste de iubire.

Aceasta este cea de-a doua colaborare a regizorului Ahn Pan Suk cu scenaristul Kim Eun, prima dată ei lucrând împreună la drama „Pretty Noona Who Buys Me Food”. Regizorul Ahn Pan Suk are în palmares dramele de succes „Secret Love Affair” și „Behind the White Tower”.Prima citire a scriptului i-a adus împreună pe toți actorii din distribuție: Han Ji Min, Jung Hae In, Kim Jun Han, Im Sung Uhn, Joo Min Kyung, Lee Moo Saeng, Lee Chang Hoon, Kim Chang Wan, Gil Hae Yeon, Oh Man Seok și Seo Jeong Yeon.

Actrița Han Ji Min, care interpretează rolul unei bibliotecare, a umplut de energie sala de lectură cu râsul ei plin de vitalitate. Ea și-a demonstrat profesionalismul prin schimbarea emoțiilor emanate de personajul ei, în funcție de scena interpretată.
Jung Hae In, care joacă rolul unui farmacist, și-a adus personajul la viață cu vocea sa matură și privirea sa magnetică. 

După terminarea lecturării scriptului, regizorul a spus: „Pe timpul repetiției, toată lumea s-a descurcat bine și a fost flexibilă, așa că mă simt ușurat. Ați jucat bine și realist”.

Primul episod al dramei „Spring Night” va fi difuzat în luna mai a acestui an.
Sursa: soompi.com