//Hangeng, fostul membru al trupei Super Junior, s-a căsătorit!

Hangeng, fostul membru al trupei Super Junior, s-a căsătorit!

Felicitări prospeților căsătoriți!

Hangeng, fostul membru al trupei Super Junior, de naționalitate chineză, s-a căsătorit cu iubita sa, actrița Celina Jade, căsătoria având loc la Hong Kong.Presa chineză a dezvăluit faptul că pe certificatul lor de căsătorie apare numele real al celor doi, precum și datele lor de naștere.

În ciuda acestei știri apărute în presă, agențiile celor doi artiști nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat această informație până în acest moment.Hangeng și actuala sa soție s-au cunoscut în septembrie 2017, în cadrul unei ceremonii de înmânare a unor premii. Și-au anunțat oficial relația de ziua de naștere al lui Hangeng, adică în februarie 2018, iar de atunci au încărcat pe conturile lor de pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apar fericiți împreună.

Hangeng a debutat în 2005 cu trupa Super Junior, părăsind trupa în 2009 din cauza unor conflicte pe care le-a avut cu agenția trupei, SM Entertainment și continuându-și activitatea solo în China. El a păstrat întotdeauna legătura cu foștii lui colegi de trupă, fiindu-le un bun prieten.

Celina Jade, pe numele său adevărat Celina Horan, este actriță, compozitoare și artist în arte marțiale, tatăl ei fiind star-ul american în Kung Fu, Roy Horan.
Sursa: koreaboo.com