//Himchan (B.A.P.) este în stare stabilă, după ce a încercat să se sinucidă

Himchan (B.A.P.) este în stare stabilă, după ce a încercat să se sinucidă

Ieri, 14 iunie 2021, Star News a anunțat că fostul membru al trupei B.A.P., Himchan, a încercat să se sinucidă în noaptea de 13 iunie.

Înainte de această tentativă, Himchan, care este acuzat de agresiune sexuală și conducere sub influența alcoolului, Himchan a postat pe contul său de Instagram o scrisoare prin care își cere scuze tuturor pentru scandalurile în care este implicat și își ia rămas bun de la toată lumea.
Se pare că mama artistului a fost contactată de o cunoștință ce era îngrijorată de starea mentală în care se afla Himchan și, astfel, au reușit să prevină o tragedie.

Conform presei sud-coreene, acum, viața lui Himchan este în afara oricărui pericol și este acasă.

Vedeți mai jos scrisoarea lui Himchan postată pe contul său de Instagram:

„Bună ziua, sunt Kim Himchan.
În primul rând, îmi pare rău că vorbesc despre asta atât de târziu.
Știu că e târziu, dar am vrut să îmi cer scuze, așa că scriu despre asta acum.
Vreau să îmi cer scuze tuturor care au crezut în mine și m-au așteptat, în legătură cu toate acțiunile mele de până acum.
Sunt multe motive pentru care vorbesc despre asta atât de târziu, dar a trebuit să stau tăcut, pentru că multe articole și relatări sunt diferite de adevăr.
Îmi pare rău că v-am produs îngrijorare din cauza diverselor incidente.
În plus, sunt conștient de neglijența și greșelile mele și îmi cer scuze pentru toate.
Sper ca toată lumea să fie fericită.
Vă rog să mă iertați că am putut să îi răsplătesc doar pe cei care au crezut în mine, în acest fel.
Îmi cer din nou scuze și îmi pare rău.
Sper ca toți să fiți fericiți, fără niciun incident.
La revedere. Vă mulțumesc pentru tot”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Himchan (@chanchanieeeeee)
Pe 24 februarie 2021, Himchan a fost condamnat în primă instanță, la 10 luni de închisoare și 40 de ore de participare la un program împotriva agresiunilor sexuale, pentru acuzația de agresiune sexuală asupra unei tinere de 20 de ani, din timpul unei petreceri ce a avut loc în iulie 2018.

În octombrie 2020, artistul a fost depistat conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice, fiind pus sub acuzare de către poliție si suspendarea permisului de conducere.

Deși B.A.P. nu s-a destrămat oficial, toți membrii au părăsit agenția trupei, TS Entertainment (Yongguk și Zelo, în 2018, iar ceilalți patru membri, Himchan, Daehyun, Youngjae și Jongup , în februarie 2019), Jongup promițând că se vor reuni în viitor.Sursa: soompi.com