//Hwang Kwanghee a dezvăluit că s-a dus să-și facă operație estetică pentru a arăta ca Donghae (Super Junior)

Hwang Kwanghee a dezvăluit că s-a dus să-și facă operație estetică pentru a arăta ca Donghae (Super Junior)

Kwanghee și-a dorit odată să arate ca membrul trupei Super Junior, Donghae.

Ieri, 29 ianuarie 2020, a fost difuzat cel de-al 444-lea episod al emisiunii canalului MBC „Weekly Idol”, în care au fost prezenți, în calitate de invitați, membrii trupei Super Junior Ryeowook, Eunhyuk, Donghae și Shindong.De-a lungul emisiunii, au fost prezentate diferite unit-uri ale trupei, printre care și cel format din Eunhyuk și Donghae, Super Junior – D&E, cei doi fiind considerați principalii dansatori și visual ai trupei. Unul din prezentatorii emisiunii, MC Jo Seho, chiar l-a complimentat pe Donghae, declarând că nu s-a schimbat deloc de-a lungul anilor.

Atunci, Kwanghee (care este și el gazdă a emisiunii) a povestit amuzat: „La începutul anilor 2000, Donghae era deja faimos printre trainee. Cei de la alte agenții, chiar vorbeau printre ei, spunând: „Există un trainee foarte faimos la SM Entertainment. Numele lui este Lee Donghae. Dacă vrei să fii acceptat de SM, ar trebui să îți schimbi înfățișarea, ca să arăți ca Donghae”. Am vrut și eu să arăt ca Donghae. Așa că am luat o fotografie a lui și m-am dus la un spital de chirurgie plastică. I-am arătat fotografia și i-am spus doctorului să îmi facă operații pentru ca fața mea să arate ca a lui.”

Atunci, celălalt prezentator l-a întrebat: „Și ce a spus doctorul?”. Kwanghee a replicat zâmbind: „Ai putea muri, pentru că e nevoie de prea multe operații”.


Sursa: kstarlive.com