Hyun Bin și Yoo Hae Jin ar putea face din nou echipă pentru partea a doua a filmului de mare succes din 2017, „Confidential Assignment”.

Astăzi, 24 august 2020, a fost anunțat faptul că cei doi actori au primit ofertele de a juca în continuarea acestui film. Surse din agențiile actorilor au confirmat această informație, declarând că ambii actori analizează în prezent oferta.
Filmul „Confidential Assignment” din 2017 spune povestea unui detectiv nord-coreean, Rim Chul Ryung, interpretat de Hyun Bin, ce lucrează împreună cu detectivul sud-coreean Kang Jin Tae, interpretat de Yoo Hae Jin, filmul atrăgând aproape opt milioane de telespectatori în sălile de cinema la acel moment.

O sursă din cadrul echipei de producție a filmului a declarat că în prezent se lucrează la editarea finală a scriptului, spunând: „Sperăm să readucem și în această continuare, apectele pe care telespectatorii le-au apreciat în prima parte a filmului „Confidential Assignment””.

În prezent, Hyun Bin se află în Iordania, acolo unde filmează pentru viitorul său film „Bargaining”, în timp ce Yoo Hae Jin se pregătește pentru lansarea ultimului său film „Space Sweepers”.
Vedeți mai jos trailer-ul oficial al filmului „Confidential Assignment” (2017):
Sursa: soompi.com

TAGS: yoo hae jinhyun bin
lang="ro-RO"> Hyun Bin și Yoo Hae Jin ar putea juca din nou împreună în continuarea filmului de mare succes „Confidential Assignment” | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Hyun Bin și Yoo Hae Jin ar putea juca din nou împreună în continuarea filmului de mare succes „Confidential Assignment”

Exit mobile version