//Idoli K-Pop care suferă de tot felul de forme de alergii, unele dintre ele nici măcar nu ți le poți imagina

Idoli K-Pop care suferă de tot felul de forme de alergii, unele dintre ele nici măcar nu ți le poți imagina

Nici măcar idolii K-Pop nu scapă de alergii.

Multe persoane se confruntă cu diverse alergii, acest lucru îngreunându-le viața de zi cu zi.Acești idoli au mărturisit problemele cu care se confruntă, în diverse ocazii: interviuri, apariții în show-uri televizate sau la întâlnirile cu fanii. Vedeți mai jos care sunt idolii care au astfel de probleme și la ce sunt alergici fiecare dintre ei:

Taeyeon (Girls’ Generation)

Deși alergia ei nu este una neobișnuită, viața ei este pusă în pericol de alune” Dacă din greșeală ingerează și cea mai infimă bucățică de alună, i se umflă instantaneu gâtul și nu mai poate respira.

Gikwang (Highlight)

Gikwang este alergic la fructe de mare, și în special la crustacee. Se pare că alergia sa este atât de severă, încât chiar și mirosul de fructe de mare îi cauzează mâncărimi pe tot corpul.

Park Kyung (BLOCK B)

Park Kyung, atunci când se află în apropierea unei pisici, nu se poate opri din strănut. El trebuie să stea departe întotdeauna de aceste animale, întrucât pe lângă strănut, el simte că îi ia foc ochii și îl mănâncă pielea.Onew (SHINee)

Onew este alergic la castraveți și la pepene. Colegii săi de trupă trebuie să mănânce separat de el, dacă vor să se bucure de acestea!

Junsu (JYJ)

Majoritatea dintre noi iubim primăvara. Dar nu și Junsu. El este alergic la polen, așa că ieșirea în aer liber în timpul primăverii, este o corvoadă pentru Junsu, căci strănută întruna, îi curge nasul și are mâncărimi.

Sunggyu (INFINITE)

Sunggyu are o piele extrem de sensibilă. Este atât de sensibilă, încât este alergic la metale. La orice atingere cu un obiect metalic, pielea sa se irită și se umflă instantaneu. De aceea, stiliștii trupei Infinite trebuie întotdeauna să fie foarte atenți atunci când îi creează hainele, pentru ca nici cea mai minusculă piesă metalică să nu vină în contact cu pielea sa.Dasom (fostă membră a trupei SISTAR)

Dasom iubește animalele. De aceea, i se rupe inima când știe că nu poate sta în preajma niciunuia, căci este alergică la păr de animale. Ea era singura dintre membrele trupei Sistar care nu avea un animal de companie. În momentul în care este expusă la păr de animale, îi apare o erupție cutanată, nu poate respira și strănută incontrolabil.

Jessica Jung

Jessica a dezvăluit faptul că este alergică la castraveți. Nu este sigur dacă este o alergie reală sau, pur și simplu, urăște cstraveții, deoarece a declarat că nu poate suporta nici măcar mirosul de castraveți.

Dawon (SF9)

Dawon nu poate mânca pește crud. Sushi, sashimi sau orice alt fel de mâncare ce implică peștele crud, nu le poate mânca din cauza reacției alergice.

Minhyun (NU’EST)

Sodiu, salin, sare: Minhyun este alergic la sare. Se pare că alergia sa este atât de severă, încât pielea s-a se umflă instantaneu la cea mai mică atingere a unui produs care conține sare. În timpul filmărilor pentru un video, regizorul de platou a înlocuit zăpada artificială cu sare și, în momentul în care Minhyun a fost atins, fața lui a început să se umfle instantaneu.
Sursa: koreaboo.com