//Ilhoon și Hyunsik (BTOB) cei mai buni tovarăși de pahar

Ilhoon și Hyunsik (BTOB) cei mai buni tovarăși de pahar

Ilhoon și Hyunsik din trupa BTOB sunt cunoscuți ca cei mai buni tovarăși de pahar, din moment ce au multe povești de la bețiile lor.

1. Obiceiul lui Hyunsik atunci când bea

Colegii lui de trupă nu l-au văzut niciodată beat deoarec gradul lui de toleranță la alcool este destul de mare.

Într-o noapte, Hyunsik a intrat foarte beat în dormitor în mijlocul nopții. În starea lui de ebrietate, Hyunsik s-a urcat în patul lui Ilhoon și a început să îl lovească pe Ilhoon încet și delicat cu pumnii în piept. Ilhoon s-a trezit buimăcit și și-a dat seama că se află sub Hyunsik cu picioarele desfăcute.2. Beau până răsare soarele

După ce trupa BTOB au luat o pauză în ianuarie 2016, Ilhoon a plecat cu prietenii lui în Anglia, fiind urmat mai târziu și de Hyunsik. Întâlnindu-se într-o seară pentru  lua masa împreună, au sfârșit prin a bea până dimineața, când deja răsărea soarele. Toți ceilalți prieteni ai lor au fost uimiți de cât de rezistent este la alcool Hyunsik, dar nu se poate spune același lucru și despre Ilhoon.

3. Inspirația alcoolului

Ilhoon și Hyunsik sunt amândoi cunoscuți ca și compozitorii și producătorii pieselor trupei. Pentru vacanța de vară, au plecat în California pentru a-și găsi inspirația prin schimbarea atmosferei  și prin trăirea de noi experiențe.

Bineînțeles, că pe toată perioada șederii lor acolo au băut mult iar cât consumau alcoolul, cântau la pian și la chitară, astfel că au reușit să compună multe melodii. Alcoolul este cea mai grozavă sursă de inspirație!

4. Beau până vorbesc chineza

Într-una din zile, când se aflau în China, după terminarea programului au mers în oraș la un pahar. S-au îmbătat atât de crunt încât nici până azi Ilhoon nu își amintește cum au reușit să ajungă la hotel în acea seară. În dimineața următoare trebuiau să se întoarcă devreme în Coreea de Sud așa că, atunci când Ilhoon s-a trezit, l-a auzit pe Hyunsik vorbind în somn în limba chineză, spunând unui șofer de taxi din visul lui: „Dl Șofer, vă rog să opriți aici!”.
Sursa: koreaboo.com