//Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung și Kang Tae Oh vor juca împreună într-o nouă dramă romantică

Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung și Kang Tae Oh vor juca împreună într-o nouă dramă romantică

Im Siwan, Sooyoung și Kang Tae Oh au confirmat că se vor alătura actriței Shin Se Kyung în viitoarea dramă a canalului JTBC, „Run On”.

„Run On” spune povestea a două personaje care înainte au trăit în lumi diferite, dar după ce se întâlnesc reușesc să iasă din tiparele vieților lor anterioare, maturizându-se împreună și iubindu-se unul pe altul.
Producătorul acestei noi drame a declarat: „Sper ca această dramă să le ofere telespectatorilor timpul de a se gândi la limbajul și metoda de comunicare prin care își pot exprima gândurile lor sincere. Popularii actori Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung, Kang Tae Oh și mulți alții, al căror talent este la fel de impresionant ca și propria lor prezență, vor comunica cu telespectatorii, prin intermediul acestei unice drame, în cea de-a doua jumătate a acestui an. Vă cerem să o așteptați cu interes”.  

Im Siwan va interpreta personajul Ki Sun Kyum, un fost alergător de performață, fost membru al echipei naționale, care se retrage din viața sportivă după un eveniment care i-a schimbat viața. Când o întâlnește pe Oh Mi Joo, personaj interpretat de Shin Se Kyung, deschide ochii într-o nouă lume, pe care nu a mai cunoscut-o niciodată.

Premiera dramei „Run On” este prevăzută pentru cea de-a doua jumătate a acestui an.
Sursa: soompi.com