//Imagini photoshopate cu BTS în lumea lui Harry Potter care vă vor da pe spate

Imagini photoshopate cu BTS în lumea lui Harry Potter care vă vor da pe spate

Un fan BTS a creat cel mai fantastic fanart care a fost conceput până acum, combinând cele 2 mari pasiuni ale sale, BTS și Harry Potter.

Acest tip de fanart, combinarea lumii lui Harry Potter cu idoli K-Pop, se pare că a devenit foarte popular de când EXO-L au creat seria EXO-Harry Potter trailers, care arată incredibil de autentic.

Un ARMY a realizat ceva ieșit din comun, un photoshop cu membrii BTS care arată precum elevii școlii din Harry Potter, Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Ea chiar i-a plasat într-un mod potrivit, pe fiecare în diferite case Hogwarts, după o declarație a lui Rap Monster, care a spus odată că are impresia că ei aparțin acelor locuri.Rap Monster credea că el și Jin ar putea fi plasați în Gryffindor, J-Hope și V în Hufflepuff, Jungkook în Ravenclaw iar Jimin și Suga în Slytherin.

Blogger-ul tumblr jeonbegins este un fan avid al BTS și Harry Potter și, după ce l-a auzit pe Raap Monster, i-a venit ideea de a crea această lume vrăjită în care este inclusă și trupa BTS.

jeonbegins a explicat că această lucrare a reaprins „pasiunea sa pentru cărțile Harry Potter” și imediat s-a trezit „scufundată din nou într-o lume miraculoasă!”.

ARMY și fanii Harry Potter au apreciat din plin munca ei, iar câțiva dintre ei chiar au început să scrie nuvele de ficțiune inspirate din munca ei.Mai jos găsiți lumea magică a lui Harry Potter și a trupei BTS.
Sursa: koreaboo.com