//Implicat într-un scandal de hărțuire sexuală, Milo (ROMEO), va pleca în armată

Implicat într-un scandal de hărțuire sexuală, Milo (ROMEO), va pleca în armată

După acuzațiile de hărțuire sexuală, Milo, membrul  trupei ROMEO, s-a decis să se înroleze în armată curând.

Prin intermediul contului oficial de Twitter al trupei, Milo a anunțat că va pleca în curând în armată. El a postat o scrisoare scrisă de mână, prin care își cere scuze încă o dată pentru toate problemele legate de hărțuirea sexuală.

De asemenea, el a mulțumit tuturor fanilor care l-au susținut atât la bine, cât și la greu.

În luna februarie a acestui an, Milo a fost acuzat că a cerut unei fane să meargă cu el la hotel.Iată mai jos scrisoarea lui Milo către fani:

„Bună ziua,

Sunt Milo din trupa ROMEO. În aceste momente, când sunt îngrijorat și nu știu cum să vă salut din nou, vin cu această scrisoare scrisă de mână, pentru prima dată, după mult timp.

Mă aplec din nou în fața voastră și îmi cer scuze fanilor pe care i-am rănit mult cu acest nefericit incident de acum două luni de zile. Am reflectat la gestul meu imatur și simt că am greșit față de toți cei care m-au susținut și i-am dezamăgit.

Recent, am luat o decizie dificilă, și anume că voi opta pentru satisfacerea serviciului militar, după ce am primit înștiințarea și chemarea patriei. Vreau să îmi cer scuze fanilor care, cu siguranță, vor fi șocați de această veste inopinată.

Sunt fericit că i-am întâlnit pe colegii mei și pe fani, de-a lungul activității trupei ROMEO. Acum, m-am decis să servesc țara ca Kim Min Hak (numele real al lui Milo). Vreau să înțelegeți că am luat această hotărâre după un lung timp de gândire.

Vreau să mă întorc ca Kim Min Hak mai matur. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați sprijinit întotdeauna și încerc sa stau în fața voastră în circumstanțe mai sănătoase.

Vă mulțumesc.”
Sursa: kstarlive.com

TAGS: