//În agenția JYP există o singură condiție impusă angajaților care, încălcată, duce imediat la concediere

În agenția JYP există o singură condiție impusă angajaților care, încălcată, duce imediat la concediere

Park Jin Young , fondatorul și proprietarul companiei JYP Entertainment, a explicat într-un interviu, într-un interviu, care este una din cele mai importante reguli pe care orice angajat al companiei trebuie să o respecte: și anume, interzicerea frecventării barurilor în care sunt angajate pentru servirea și mulțumirea clienților doar femei (hostess).Aceste baruri angajează doar femei pentru a avea grijă, în special, de clienții bărbați, servindu-i cu băuturi și conversații.

Park Jin Young a mai povestit că, atunci când le-a adus la cunoștință acest lucru angajaților, toți au fost șocați și intrigați, spunând: „Atunci, unde să ne întâlnim să putem discuta afaceri? Toată lumea merge acolo”.

Însă, acesta a fost ferm pe poziție, reiterând faptul că este împotriva regulamentului agenției și, cei care vor încălca această dispoziție, vor fi dați afară din companie: „Eu le-am spus că nu are importanță dacă afacerea pe care o au de discutat eșuează. În clipa în care au pus piciorul în unul din aceste baruri, să se pregătească de concediere.”

[caption id="attachment_4213" align="aligncenter" width="720"] Park Jin Young[/caption]

În aceste condiții, nici nu ne mai mirăm de ce JYP Entertainment este considerată una din cele mai respectabile companii de profil sud-coreene.

Nota KorJapFan: JYP Entertainment a fost înființată în anul 1997, deci de 20 de ani, de către Park Jin Young și îi reprezintă pe 2PM, Miss A, Baek A-yeon, 15&, JJ Project, Got7, Nakjoon, Day6, Twice,  Jeon So Mi și mulți alții.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: