//În țara lui natală, Thailanda, BamBam (GOT7) este tratat ca un rege

În țara lui natală, Thailanda, BamBam (GOT7) este tratat ca un rege

Aceasta au declarat membrii trupei GoT7 despre colegul lor de trupă, BamBam: că în Thailanda, practic, el este un prinț.

Această declarație a fost făcută în timpul unei emisiuni televizate, după ce Jung Hyung Don a anunțat că trupa GOT7 se află pe locul #2 într-un clasament din Thailanda, al celor mai importante modele de urmat în viață pentru copii, primul loc fiind ocupat de către părinți.Cu creșterea constantă a popularității trupei GOT7 în Thailanda, fanii thailandezi sunt deosebit de mândri de conaționalul lor, BamBam, care s-a născut și a crescut în această țară.

 

În timpul aceleiași emisiuni, colegii lui de trupă l-au lăudat, spunând că BamBam a devenit un mic ambasador al țării lui. „El nu coboară din avion până când în aeroport nu este un haos complet (din cauza mulțimii fanilor). El niciodată nu uită să anunțe pe SNS înainte de a pleca spre Thailanda”.

Într-adevăr, popularitatea trupei GOT7 și a lui BamBam în Thailanda este reală iar venirea lor în acea țară crează, într-adevăr, un adevărat haos!

Sursa: koreaboo.com

TAGS: