//În urma recentelor scandaluri, Yong Jun Hyung părăsește trupa Highlight. Vedeți scrisoarea transmisă fanilor și membrilor trupei

În urma recentelor scandaluri, Yong Jun Hyung părăsește trupa Highlight. Vedeți scrisoarea transmisă fanilor și membrilor trupei

Yong Jun Hyung a anunțat că părăsește trupa Highlight din cauza implicării numelui său în recente scandaluri din industria K-Pop, legate de înregistrările cu camerele ascunse.

Iată mai jos scrisoarea trimisă de acesta:

„Bună ziua, sunt Yong Jun Hyung.

În primul rând, îmi cer sincer scuze membrilor trupei Highlight și tuturor fanilor care au trăit clipe grele din cauza mea în ultimele zile.
Când am primit telefon de la agenția mea prin care să confirm informațiile divulgate de SBS 8pm News pe data de 11 martie, nu am înțeles care este problema și doar am spus că nu am fost prezent in acel chatroom. Ca urmare, agenția mi-a luat apărarea și a dat un comunicat oficial că știrea este falsă. În orice caz, informația dată de mine nu a fost corectă. Când am vorbit cu agenția mea pentru declarația oficială, am spus că chat-ul era din 2016, pentru că nu mai sunt conectat pe chat cu Jung Joon Young pe KakaoTalk, așa că nu am putut stabili cu acuratețe data. Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze pentru că am creat confuzie din cauza asta.În mesajele schimbate cu Jung Joon Young pe KakaoTalk în 2015, și publicate de canalul de știri, după ce băusem împreună cu o seară înainte și am plecat acasă, l-am întrebat ce va face în ziua următoare. Jung Joon Young mi-a spus că a fost prins când a trimis cuiva o înregistrare video ilegală. Eu l-am întrebat: „Ai fost prins de ea?”. Eu, la acel moment, nu primisem niciun video, dar primisem alte înregistrări video altă dată. În plus, am avut conversații nepotrivite despre asta.
Toate aceste fapte au fost extrem de imorale și am fost foarte nesăbuit. Am tratat asta ca pe ceva fără prea multă importanță, fără să mă gândesc că este o infracțiune și un act ilegal. De asemenea, este vina mea că nu l-am oprit pe Jung Joon Young.
Ieri am dat declarații în calitate de martor cu privire la această controversă. Am dezvăluit tot ce știu și am cooperat în cadrul anchetei. În timp ce eram interogat, mi-am dat seama de tot ce am spus în trecut și mi-a fost rușine și m-am simțit îngrozit.
Nu am participat niciodată la ceva ilegal, cum ar fi să fac înregistrări video pe ascuns sau să le distribui. În plus, de la sfârșitul anului 2016, nu am făcut altceva decât să mă salut cu Jung Joon Young din când în când. Deși știu despre ce s-a întâmplat atunci, nu am crezut că e mare lucru și am fost prea relaxat. Am fost un observator liniștit a acestei probleme serioase, acțiunile mele ducând la crearea de mult mai multe victime.
Îmi pare foarte rău că am eșuat în a răsplăti imensa dragoste și susținere pe care am primit-o și am trădat încrederea atât a membrilor trupei cât și a fanilor. Recunosc gravitatea acestei controverse și nu vreau să mai produc niciun rău fanilor mei și colgilor de trupă, care cred că sunt dezamăgiți de mine.
Așa că astăzi, 14 martie 2019, voi părăsi trupa Highlight. Voi pleca reflectând continuu la viața mea.
Încă o dată, vă cer sincer scuze”.
Sursa: koreaboo.com