//În urma scandalului cu droguri în care este implicat, B.I. a anunțat că părăsește trupa iKON

În urma scandalului cu droguri în care este implicat, B.I. a anunțat că părăsește trupa iKON

Astăzi, 12 iunie 2019, Dispatch a publicat mai multe conversați pe care B.I. le-a avut cu o cunoștință de a sa și cu un dealer de droguri pe chat-ul Kakao Talk în anul 2016, în care membrul trupei iKON cerea relații și își manifesta dorința de a cumpăra droguri (LSD).

Imediat după apariția acestor acuze, agenția trupei, YG Entertainment, i-a luat apărarea idolului, declarând că în cadrul companiei YG se fac teste antidrog o dată la două luni, iar testul lui B.I. a fost întotdeauna negativ.Totuși, în urma acestui scandal, membrul trupei iKON, B.I a anunțat pe contul său de Instagram că părăsește trupa.

El a scris:

„Sunt Kim Han Bin.
În primul rând, aș dori să îmi cer sincer scuze pentru că am cauzat atâtea necazuri din cauza acțiunilor mele îngrozitor de nepotrivite.
Este adevărat că am vrut să mă sprijin pe ceva ce nu ar fi trebuit atunci când treceam prin clipe grele. Totuși, am fost prea speriat și temător să o fac.
Chiar și așa, îmi este atât de rușine și regret asta față de fani, care au fost adânc dezamăgiți și răniți din cauza cuvintelor și acțiunilor mele greșite.
Intenționez să reflectez asupra greșelilor mele și părăsesc echipa.
Încă o dată, îmi aplec capul și îmi cer sincer scuze fanilor și membrilor trupei. Îmi cer scuze”.

Agenția sa, YG Entertainment a confirmat părăsirea trupei iKON ca urmare a terminării contractului său.
Surse: soompi.com; kstarlive.com