//Înainte de plecarea sa în armată, Yoon Doojoon (Highlight) a trimis fanilor o scrisoare scrisă de mână

Înainte de plecarea sa în armată, Yoon Doojoon (Highlight) a trimis fanilor o scrisoare scrisă de mână

Înainte de plecarea sa în armată, Yoon Doojoon (Highlight) a trimis fanilor o scrisoare scrisă de mână

Yoon Doojoon și-a anunțat fanii despre plecarea sa în armată prin intermediul unei scrisori pline de emoție, scrisă de mână.

Idolul a confirmat faptul că vineri, 24 august a.c., va fi înrolat în armată .Vedeți mai jos scrisoarea sa trimisă fanilor:

„Bună, sunt Doojoon.

Sunteți surprinși, nu-i așa? Și eu am fost surprins. Deși nu la fel de mult ca și voi.

În sfârșit, pentru a-mi îndeplini îndatoririle militare la această vârstă înaintată, va trebui sa plec imediat. Am vrut să plec mai devreme. În orice caz, sunt fericit pentru că mă eliberez în sfârșit de această presiune care mă apăsa.

Partea cea mai tristă, care m-a frământat cu adevărat, este că va trebui să plec fără a-mi lua rămas bun de la voi așa cum se cuvine. Din cauza asta, mă doare inima.

Faptul că am putut să mă bucur de această celebritate, timp de aproape 10 ani, a fost datorită fanilor Highlight, Lights. În această viață anormală, faptul că am putut să simt normal fericirea, tristețea sau alte sentimente se datorează, în special, amintirilor pe care le pot avea cu voi. Voi ați fost cu mine în cea de-a treia parte a vieții mele, în tot acest timp încurajându-mă. Vă mulțumesc pentru întregul suport pe care mi l-ați oferit. A fost o onoare pentru mine.

Acum intenționez să încep al treilea capitol al vieții mele. Pentru colegii mei, familia mea, prietenii, familia din companie și membrii echipei de filmare, care m-au susținut, simt regret și gratitudine. Sper că veți ramâne sănătoși.

În final, fanilor pe care îi iubesc. Vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră în primul rând, și sper să fiți fericiți și sănătoși. Vă mulțumesc. La revedere.

De la unul din cei cinci din Highlight,

Doojoon”
Îi urăm și noi lui Doojoon armată ușoară și să se întoarcă sănătos!

Sursa: kstarlive.com