Ahn Jae Hwan

Ahn Jae Hwan (actor)

8 Iunie 1972 - 8 septembrie 2008

Ahn Jae Hwan a fost găsit mort în mașina sa pe 8 septembrie 2008, fiind considerat un caz de suicid prin intoxicare cu monoxid de carbon. Data exactă a decesului său nu s-a putut constata, întrucât a fost găsit într-o stare avansată de descompunere, indicând câ moartea ar fi putut surveni cu câteva săptămâni sau chiar o lună înainte. În mașină s-au găsit brichete de cărbune, de aici concluzia că a murit prin asfixiere. În mașină s-a găsit și un bilet de adio către soția lui, în care îi spune că o iubește.

Soția sa este actrița de comedie Jung Sung Hee, fiind o mare tragedie moartea soțului său, având în vedere că abia se căsătoriseră în noiembrie 2007.

Au existat multe speculații cu privire la motivul sinuciderii, cel mai probabil fiind faptul că avea multe datorii din cauza falimentului afacerii sale, aproape 4 milioane de dolari. Se pare că cei cărora le datora bani, au început să îl șanteze, spunându-i că vor face publice aceste informații și astfel, atât cariera lui cât și a soției sale vor fi distruse.

Avea doar 36 de ani.