//CNN a declarat orașul Seul cel mai grozav oraș din lume

CNN a declarat orașul Seul cel mai grozav oraș din lume

Cea mai mare rețea de televiziune din lume, CNN, a declarat capitala Coreei de Sud, Seul, cel mai grozav oraș din lume și a enumerat 10 motive pentru a justifica această constatare.

  1. Mâncare extraordinar de bună peste tot

Turiștii acestui oraș sunt răsfățați cu o mare varietate de feluri de mâncare, de la delicatețurile bucătăriei coreene până la pizza sau pui prăjit.  1. Cel mai bun aeroport din lume

Incheon International Airport este, categoric, cel mai grozav aeroport din lume, unde oferta de mâncare, cumpărături și chiar centre spa pare că este infinită.

[caption id="attachment_2647" align="aligncenter" width="801"] Aeroportul Incheon -Seul[/caption] [caption id="attachment_2648" align="aligncenter" width="800"] Aeroportul Incheon -Seul[/caption]
  1. Coreeni sunt niște oameni foarte frumoși

Celebri sau nu, nimeni nu poate nega faptul că poporul coreean este un popor cu oameni frumoși. Numai să mergi și să vezi cât sunt de chipeși și arătoși, este un motiv suficient să te hotărăști să vizitezi Coreea de Sud.

[caption id="attachment_2649" align="aligncenter" width="800"] Trupa NuEst[/caption] [caption id="attachment_2650" align="aligncenter" width="800"] Trupa f(x)[/caption]
  1. Poți să faci cumpărături până cazi din picioare

Ce înseamnă o vizită în Coreea de Sud fără cumpărături? Seul-ul are o multitudine de artere pline de centre comerciale și mall-uri unde sunt oferte infinite de haine, produse cosmetice, electronice și multe altele.

  1. Alcoolul este foarte ieftin

Seul-ul este orașul în care băutura lor tradițională, soju, este mai ieftină decât apa. Soju se vinde peste tot, chiar și la tarabe sau supermarket-uri, iar coreni sunt pregătiți în orice perioadă a zilei pentru o un pahar de soju. Este locul perfect pentru o seară reușită și cu puțini bani.

[caption id="attachment_2654" align="aligncenter" width="801"] Rafturi cu soju[/caption]  1. Au cel mai rapid internet din lume

Seul a fost declarat oficial ca orașul cu cel mai rapid internet din lume și cu cea mare comunitate gaming. Cele mai multe hosteluri și hoteluri au internet la o viteză pe care nu o întâlnești în alte orașe.

 

  1. „Service”

„Service” este un termen uzual în Coreea de Sud și înseamnă „din partea casei”, și se oferă în restaurante și în baruri. Asta poate însemna un mic antreu sau o băutură, depinde de local.

 

  1. Seul este epitoma confortului

Într-un oraș în care timpul este foarte important pentru locuitori, te poți aștepta să existe multe facilități pentru confortul acestora. Astfel, în Seul găsești sute de magazine deschise 24 de ore sau restaurante cu catering care livrează mâncare toată noaptea, inclusiv McDonald.

 

  1. Locuri uimitoare pentru îndrăgostiți

În Coreea de Sud există o adevărată cultură pentru locurile de întâlnire a îndrăgostiților, așa că la Seul vei găsi locuri de întâlnire pentru aceștia cum nu vei mai găsi nicăieri în altă parte. De la locurile romantice pe care le vezi și în dramele lor, până la fotolii de cuplu în sălile de cinematograf, acest oraș le are pe toate.

 

  1. Șansa de a întâlni o celebritate

Bineînțeles, adevăratul motiv pentru care un fan k-dramaa sau un fan K-Pop vizitează Seul-ul, este oportunitatea de a vedea idolul lui favorit. Cum Seul-ul este un oraș relativ mic, există șansa ca acest lucru să se întâmple. Chiar dacă nu dai nas în naas cu ei, ai șansa să le vezi prestațiile live sau la alte show-uri.

[caption id="attachment_2663" align="aligncenter" width="800"] Trupa BTS[/caption] [caption id="attachment_2664" align="aligncenter" width="800"] Trupa Red Velvet[/caption]Sursa: koreaboo.com (sursa principală: CNN)