//Internăuții sud-coreeni furioși pe faptul că T.O.P. (BigBang) va fi liberat din armată înainte de termen

Internăuții sud-coreeni furioși pe faptul că T.O.P. (BigBang) va fi liberat din armată înainte de termen

Datorită noului regulament militar din Coreea de Sud, membrul trupei BigBang, T.O.P, va fi lăsat la vatră cu 27 de zile mai devreme decât data inițială.

Deși ar fi trebuit să își finalizeze serviciul militar în luna august, el va fi liberat pe 8 iulie a.c..Conform comunicatului dat de Primăria Districtului Yongsan, justificarea pentru liberarea sa înainte de data stabilită inițial este noul regulament care se aplică lucrătorilor sociali militari, prin care este redusă durata serviciului cu 27 de zile.

Cu toate că fanii trupei BigBang s-au bucurat de faptul că idolul lor se va întoarce mai curând decât era prevăzut, internăuții l-au criticat și atacat dur pe idolul K-Pop, readucând în discuție scandalul cu marijuana în care a fost implicat T.O.P., chiar în timpul exercitării serviciului său militar obligatoriu.

Vedeți mai jos câteva reacții destul de virulente ale internăuților sud-coreeni:

„Tipul ăsta a plecat în permisii de a dracului de multe ori și acum îl lasă la vatră mai devreme? F***. Cine trage sforile pentru tine? Hyun Suk are o groază de putere.”

„Ar trebui să spui „Pa” industriei de entertainment dacă nu vrei să trăiești întreaga viață doar mâncând critici”.

„A plătit 12.000 de woni pentru cautiune si chiar a fost transferat ca lucrător social. Lol! Oare un cetățean obișnuit ar putea face asta dacă îl prinde fumând marijuana?”

„Mi-am amintit zicala în care se spune că băieții răi dorm bine noaptea”.

„Să nu mai apari, ai fost un VIP dar sper să nu te mai văd niciodată la TV”.Oricât de furioși ar fi acești internăuți, totuși, faptul că va fi liberat mai devreme nu are legătură directă cu T.O.P., nu i s-a aplicat lui un tratament preferențial, acest regulament aplicându-se tuturor militarilor care își satisfac serviciul militar ca și lucrători sociali, fie ei celebrități sau simpli cetățeni ai Coreei de Sud.
Sursa: kpopmap.com