//Interviu al actorului Ji Chang Wook în care a povestit despre rolul din ultima sa dramă, „Melting Me Softly”

Interviu al actorului Ji Chang Wook în care a povestit despre rolul din ultima sa dramă, „Melting Me Softly”

Recent, Ji Chang Wook a vorbit despre viitoarea sa dramă, care va avea curând premiera, „Melting Me Softly”.

Drama este o comedie romantică despre un bărbat și o femeie care au participat la un proiect prin care trebuiau să fie înghețați timp de 24 de ore. Din cauza unui complot misterios, cei doi s-au trezit 20 de ani mai târziu.Ji Chang Wook joacă rolul unui director de producție, Ma Dong Chan, care reușește să aducă succes oricărui program de varietăți pe care îl produce, în timp ce Won Jin Ah interpretează personajul Go Mi Ran, o angajată cu jumătate de normă la acel canal de televiziune.

Ji Chang Wook a explicat de ce a ales rolul din această dramă, spunând: „Subiectul despre criogenare este atât revigorant, iar scenariul este, de asemenea, foarte interesant”. Personajul Ma Dong Chan este un om cu un puternic simț al responsabilității și este extrem de încrezător în ceea ce face, de aceea a acceptat să accepte participarea la acest proiect, care l-ar fi ajutat în munca lui: „Simțul datoriei al lui Dong Chan este incredibil și este un personaj care acceptă provocările. Pe de o parte, ar putea părea impetuos, dar astfel de oameni pot schimba lumea, datorită îndrăznelii lor. Personalitatea lui este diferită de cea a mea și îmi doresc să am simțul aventurii și îndrăzneala lui Dong Chan”.Actorul a mai povestit și cum a reușit să își dezvolte personajul: „Bazat pe imaginația producătorului și pornind de la scenariu, personajul a fost creat după lungi discuții cu regizorul și scenaristul”.

Întrebat cum a reușit să poată să facă tranziția de la anul 1999 la anul 2019, Ji Chang Wook a declarat: „ Kim Won Hae, Jeon Soo Kyung, Im Won Hee și toți cei din jurul meu m-au ajutat extrem de mult. Doar uitându-mă la actorii seniori de lângă mine, m-a ajutat să intru în pielea personajului. Telespectatorii ar trebui să se concentreze pe relația dintre personaje”.

La finalul interviului, actorul a declarat: „Pentru că este prima dată după mult timp când salut telespectatorii, m-am gândit mult pentru că vreau să arăt o față a mea mult mai bună și mult mai matură. Sunt nerăbdător și curios să văd cum va ieși. Vreau să filmez plin de bucurie și să salut telespectatorii cu un proiect bun. Vă rog să așteptați noua dramă romantică ce te „topește”, „Melting Me Softly” („Topește-mă Ușor”) și pe actorul Ji Chang Wook!”.Drama va fi lansată pe 28 septembrie 2019 și va putea fi vizionată și pe Viki.com (cu subtitrare în limba română).

Vedeți mai jos teaser-ul dramei:
Sursa: soompi.com