//Interviu al actorului Jung Hae In, în care a povestit despre viața și cariera sa ca actor

Interviu al actorului Jung Hae In, în care a povestit despre viața și cariera sa ca actor

Ieri, 13 august 2019, actorul Jung Hae In a fost prezent la emisiunea „Actor & Chatter” de pe V Live, pentru a-și promova ultimul său film, „Tune In for Love”.

Cu această ocazie, actorul a povestit câteva din momentele grele prin care a trecut în viața sa, precum și gândurile sale despre cariera sa ca actor.



Când a fost întrebat de gazda emisiunii, MC Park Kyung Lim, dacă a existat vreun moment miraculos în viața sa, Jung Hae In a replicat: „A existat un moment în care era cât pe ce să mor”.

El a explicat: „Plecând de la Daejeon spre Seul într-o zi cu ploaie torențială, mașina mea s-a stricat brusc și s-a oprit pe autostradă. Mi s-a blocat direcția volanului. Am pornit din nou mașina și am virat roțile spre banda de urgență a drumului. A fost doar pentru o fracțiune de secundă, dar când am ajuns pe banda laterală, am putut vedea în oglinda retrovizoare cum vin în spatele meu mașini de tonaj mare. Am aprins semnalizarea luminoasă de urgență, dar am crezut că voi muri chiar în acel moment, chiar acolo. M-am întors la baza militară și m-am întins în pat și imediat mi-a venit în minte bunicul meu care a murit. M-am gândit că el m-a ajutat. Când am venit în permisie și le-am povestit părinților mei, au izbucnit în lacrimi. Am experimentat un moment în care întreaga mea viață mi s-a derulat în fața ochilor mei”.

Când gazda emisiunii l-a întrebat despre bunicul lui, lui Jung Hae In i s-au umplut ochii de lacrimi și a spus: „A fost dorința bunicului meu, dar nu a mai avut ocazia să mă vadă la televizor. Muncesc din greu, așa că, vă rog să aveți grijă de mine”. Pentru a-l consola, prezentatorul a spus: „Bunicul tău va avea grijă de tine mai mult decât oricine altcineva. Va fi întotdeauna alături de tine”.



Jung Hae In a vorbit și despre ultimele sale proiecte. Despre personajul Ji Ho din ultima sa dramă „One Spring Night”, el a spus: „A fost cel mai dificil rol dintre toate rolurile intrpretate până acum. El este o persoană care poate fi ușor de emoționat și ușor de rănit. El era mișcat chiar și de cel mai neînsemnat lucru și plângea ușor. Toate personajele au ceva din personalitatea mea”.

Portretizând personajul Jun Hee din drama „Pretty Noona Who Buys Me Food” din 2018, Jung Hae In a spus: „Am fost cu adevărat fericit atunci. Melodia mi-a intrat adânc în creier, încât simt că mă pot întoarce la acele clipe de câte ori aud acest cântec. În timp ce îl interpretam pe Jun Hee, mă gândeam că un astfel de bărbat este grozav și am sperat că un tip de genul acesta chiar există”.



La întrebarea cum își alege proiectele, actorul a spus: „În loc de importanța sau genul personajului, pentru mine este important dacă simt ceva puternic atunci când citesc prima dată scenariul. Primul sentiment este important”.

La finalul emisiunii, Jung Hae In a transmis următorul mesaj fanilor: „Pentru că slujba mea este să joc, existența mea nu are nicio valoare dacă nu mă privește nimeni. Fanii sunt cei mai importanți. Este motivul pentru care joc. Fac actorie pentru că îmi place și mă face fericit, dar vă sunt și recunoscător pentru că vă place. Nu e ca și cum aș putea juca pentru spectatori, ci așa mă simt mai responsabil. Nu cred că aș putea continua să fac asta, dacă nu m-aș simți responsabil pentru interpretarea mea, la fel de mult ca pentru cei care mă privesc”.

Când a fost întrebat ce altă meserie ar fi făcut dacă nu ar fi fost actor, Jung Hae In a răspuns: „Nu mi-am imaginat niciodată asta. Cred că să fiu actor este chemarea mea. Sunt fericit atunci când primesc cât mai multe roluri”.

Ultimul său film, „Tune In for Love” va avea premiera pe 28 august a.c., partenera sa fiind actrița Kim Go Eun.




Sursa: soompi.com