//Interviu al actorului Kim Jung Hyun, după terminarea dramei de mare succes „Mr. Queen”

Interviu al actorului Kim Jung Hyun, după terminarea dramei de mare succes „Mr. Queen”

Kim Jung Hyun a transmis un proaspăt aer primăvăratic prin noul său pictorial realizat pentru revista Allure Korea.

După succesul răsunător al dramei „Mr. Queen”, actorul a primit numeroase laude pentru modul său de interpretare și pentru felul în care a prezentat o nouă față a Regelui Cheoljong.
În interviul acordat acestei reviste, Kim Jung Hyun a declarat: „Vreau să fiu un actor care atrage atenția pentru prestația sa și aduce un personaj la viață, printr-o bună interpretare. Cred că am muncit mult concentrându-mă pe asta. Decât să încerc să joc într-un anumit fel, m-am concentrat pe cum pot să prezint dinamica dintre Cheoljong și oamenii din jurul său.”

O scenă din dramă, care a atras mult atenția telespectatorilor, a fost cea în care Regele Cheoljong rememorează noaptea petrecută cu regina sa, personaj interpretat de actrița Shin Hye Sun). Actorul a povestit că această scenă a fost o improvizație, explicând: „Scena nu a fost inițial în script, dar în timpul repetițiilor m-am gândit că ar fi bine dacă am face asta, așa că am inventat-o acolo. Am simțit că ar fi subliniată noțiunea de a fi lăsat în urmă. Nu m-am gândit că trebuie să o fac într-o manieră inteligentă. M-am gândit doar că ar trebui să o explic cât de bine pot”.
La finalul interviului, Kim Jung Hyun a declarat: „În această perioadă, vreau un proiect care dă speranță și curaj. Cred că m-aș simți bine dacă aș fi parte din așa ceva. Sper să pot lucra la un proiect care să încălzească inimile oamenilor și să-i facă fericiți”.
Vedeți mai jos trailer-ul dramei „Mr. Queen”:Sursa: soompi.com