//Interviu al actriței Ha Ji Won din revista Harper’s Bazaar, ediția octombrie 2020

Interviu al actriței Ha Ji Won din revista Harper’s Bazaar, ediția octombrie 2020

În cel mai recent interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Ha Ji Won reflectă mult asupra întregii sale cariere și a vorbit despre cum s-a schimbat de-a lungul anilor.

Ha Ji Won se pregătește de lansarea ultimului său film „Pawn”, primul său film sud-coreean, după o absență de patru ani de pe marile ecrane sud-coreene.În timp ce vorbea despre acest nou film, actrița a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să devină actriță și de ce a fost atât de pasionată de munca ei pe când era mai tânără.

„Motivul principal pentru care mi-am dorit să devin actriță a fost că pe atunci credeam că prin această meserie poți fi un  fel de „superfemeie”, care îi poate face pe oameni deopotrivă să râdă și să plângă. Am fost curioasă să văd cum ar fi să fiu o astfel de persoană. Nu doream numaidecât să devin un star sau o celebritate, dar mi-am dorit să am această putere pe care o deține o „superfemeie”. Din fericire, am fost suficient de norocoasă să am proiecte grozave, așa că, am sfârșit prin a primi multă dragoste”.Ha Ji Won a mai povestit despre cum obișnuia să se scufunde în rolul său, astfel că pierdea contactul cu lumea reală din jurul ei: „Îmi plăcea să întâlnesc noi oameni și să trăiesc într-o nouă lume prin intermediul actoriei. Când eram mai tânără, tot timpul mi-l petreceam jucând și asta era întreaga mea viață. Așa că nu știam ce se petrece în lumea din jurul meu, iar lumea mea îngheța.”

Actrița a mai mărturisit că treptat a început să se schimbe și acum face eforturi de a afla mai multe despre lumea reală: „Pentru că pe atunci lumea mea îngheța, îmi canalizam întreaga energie în muncă. Dar acum sunt Ha Ji Won care este mult mai cu picioarele în această lume în care trăim și văd și experimentez lucruri noi. Am văzut lucruri atât de fascinante și am aflat că lumea reală este la fel de distractivă. Cred că mă schimb puțin câte puțin”.Ha Ji Won a vorbit și despre viitorul său film și a declarat că speră să fie pe placul publicului. „„Pawn” este o poveste despre dragoste. O dragoste care, deși nu este despre familie, transcende familia. E un film care, în aceste zile, când structura familiei s-a schimbat atât de mult, reușește să aducă emoție spectatorilor.”
Sursa: soompi.com

TAGS: