//Interviu al lui Lee Joon Ki pentru revista Cosmopolitan

Interviu al lui Lee Joon Ki pentru revista Cosmopolitan

Actorul Lee Joon Ki a participat recent la o ședință foto pentru revista Cosmopolitan, ediția lunii august, ocazie cu care a acordat și un interviu.

Aceasta este prima ședință foto a actorului, de după încheierea ultimei sale drame, „Lawless Lawyer”.El a arătat multă afecțiune pentru personajul interpretat în această dramă, Bong Sang Pil, care și-a pus întreaga viață și carieră la bătaie în lupta cu corupția din societate. El a declarat: „Bong Sang Pil este un luptător grozav, dar și foarte inteligent și empatic. Cred că îmi va fi greu să mai întâlnesc un alt personaj ca el. Mă simt mult mai atașat de acest rol deoarece am muncit alături de Choi Min Soo și Lee Hye Young”.

Lee Joon Ki a mai împărtășit tuturor și faptul că, de când s-au terminat filmările la această ultimă dramă în care a jucat, nu a făcut altceva decât să se odihnească, neieșind din casă decât pentru a merge la sală. El a declarat că este dependent de Jiu-Jitsu, spunând: „Am învățat și Taekwondo and Muay Thai, dar Jiu-Jitsu este ultimul sport de arte marțiale pe care l-am învățat și sunt atât de fermecat. Simt că ajută la antrenamentul atât al corpului, cât și a minții”.Actorul a mai dezvăluit că îi plan fan meetingurile, pentru că îi dă posibilitatea să intre în contact cu fanii. El a spus: „La fan meetinguri, simt că întineresc. Unora le place versiunea mea mai serioasă, altora le place când sunt mai strălucitor și mai fericit. Mulțumită lor, trăiesc o viață fericită și veselă”.

Sursa: soompi.com