//Interviu cu actorul Lee Dong Gun în care a vorbit despre debutul său în musical și despre ce înseamnă să fii tată

Interviu cu actorul Lee Dong Gun în care a vorbit despre debutul său în musical și despre ce înseamnă să fii tată

Pe 19 decembrie 2019, actorul Lee Dong Gun a dat un interviu în care a vorbit despre debutul său într-un spectacol de musical.

El joacă în piesa „Bodyguard” și a explicat și de ce a acceptat această provocare.Actorul a spus: „Pentru că e „Bodyguard”. Ca să fiu mai explicit, nu trebuie nici să dansez și nici să cânt. Când încerc ceva nou, mă gândesc că nu cred că mă pot descurca, așa că evit sau refuz acel proiect, dar cu „Bodyguard”, pe lângă faptul că e într-un domeniu nou, am vrut să încerc și a fost o presiune minimă”.

Pentru că este pentru prima dată pe o scenă, Lee Dong Gun a declarat că a învățat multe:„Dacă publicul nu aude ce spui, nu contează cât de bune sunt replicile tale. Pentru că a trebuit să-mi setez modul în care îmi proiectez vocea, corectarea și modificarea acesteia a fost cel mai important lucru. Mă mișcam pe scenă gândindu-mă că publicul ar trebui să vadă anumite emoții, dar apoi mi-am dat seama că asta nu este necesar. Să te miști în fața camerelor de filmat și mișcarea din fața publicului sunt diferite. Iar asta a fost ceva nou pentru mine. Seniorii mei mi-au dat multe sfaturi și îi respect pentru asta. De asemenea, le sunt recunoscător”.Lee Dong Gun a dezvăluit faptul că soția sa, actrița Jo Yoon Hee, nu a văzut încă spectacolul său: „Este ocupată cu filmările. I-am luat bilet, dar i l-a dat prietenei sale pentru că ea nu a putut veni. I-a spus prietenei sale să-i spună numai lucrurile bune din musical. Review-urile care m-au făcut să mă simt cel mai bine au fost cele de genul „Nu a fost instabil” sau „A fost amuzant”.

Pentru actor, spectacolul de musical „Bodyguard” este cel de-al treilea proiect al său din acest an, el declarând că motivul pentru care muncește mai mult este fiica sa. El a declarat: „Să spunem că eram imatur la 20 de ani. Dar am fost prea leneș pe când aveam 30. Acum, sunt scufundat în muncă pentru că sunt tată. Decât să devin mai popular sau să accept roluri grozave în drame, în clipa în care mi-am ținut copilul în brațe, am simțit că am fost lovit de un fulger și că nu trebuie decât să devin cineva care muncește mai mult”.
Sursa: soompi.com